Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Fri frakt til nærmeste Match-butikk.

 

 

Her er kjolene som gjør deg klar for fest!

Er du på jakt etter den lille sorte til årets julebord, eller paljettkjolen til nyttårsfeiringen har Match akkurat det du ser etter.

Årets store festsesong er rett rundt hjørnet, og det er på tide å finne frem finstasen, eller kanskje unne seg en ny kjole? Vi har plukket ut sesongens favoritter til fest, julebord, nyttår og ball.

 

Paljetter

Det lille ekstra

Paljetter og glitter er aldri feil på denne tiden av året. Det er din anledning til å skinne, og med nedtonet tilbehør får du en sofistikert, glamorøs og feminin stil.
Det lille ekstra
Print

Feminint og lekent

Denne sesongen kan du leke deg med teksturer og lekre print i forskjellige farger. Elegante blomsterprint i en nydelig burnout løfter antrekket, og gjør deg festklar på et blunk.
Feminint og lekent
Fløyel

Feminint og luksuriøst

Fløyel og velour er et materiale som gir et luksuriøst uttrykk. En jumpsuit i fløyel kan være feminin og elegant, men også gi et mer edgy uttrykk. Style med det rette tilbehøret slik at det passer din stil.
Feminint og luksuriøst
Blonder

Den lille sorte

Den lille sorte er alltid en sikker vinner. Vi elsker blondene og snittet på kjolen, og denne er et feminint og stilsikkert valg til julebord- og festsesongen. Denne modellen kommer også i topp!
Den lille sorte
Se våre festkjoler denne

Sesongen

Fra jobb til julebord

SLIK BLIR DU KLAR FOR JULEBORD PÅ 1-2-3!