Gå til innhold
KundeklubbKundeserviceFinn butikk
KLIKK HER FOR Å BLI MEDLEM I MATCH KUNDEKLUBB
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Fra jobb til julebord på
1-2-3

Vi har samlet noen enkle tips slik at du kan gå rett fra jobb til fest

Slik blir du festklar

Festsesongen er rett rundt hjørnet! I en hektisk periode hender det man må gå rett fra jobb til fest, middag, selskap eller julebord. Da kan det være en fordel å slippe å dra hjem for å skifte klær. Med de rette plaggene som base, kan du enkelt dresse opp antrekket, uten å måtte ta med deg skift. Kombinasjonen av stilige sko og tilbehør er ofte avgjørende for å løfte antrekket på en enkel måte.

match-fest-kjoler-julebord-dame.jpg

Bluse, Donna 899,-

Fra jobb til fest

Er jobbantrekket ditt en mørk jeans med en enkel bluse eller skjorte, og blazer eller genser, kan du for eksempel bytte ut jeansen med et lekkert skjørt eller skinnbukse. Vil du beholde buksen kan du bytte overdelen til en partytopp, og skoene til skoletter.

Kanskje er favorittantrekket ditt en kjole som passer til både jobb og fest? For å dresse ned en kjole på dagtid kombinerer du den til en strikket cardigan og en tett strømpebukse. På kvelden dropper du cardiganen, bytt til en tynn strømpebukse og kombiner kjolen med en liten clutch og høye hæler. På en-to-tre er du klar til festen!

Festkjoler

Tilbehøret er ofte det viktigste

Sko og tilbehør setter alltid prikken over i-en og løfter hele antrekket. Velger du høye hæler og detaljer i glitter og paljetter får du straks et mer pyntet uttrykk. Det trenger ikke være komplisert. Gå for et par store øredobber, perlespenne i håret, eller en veske som enkelt løfter det nøytrale jobbantrekket til det glitrende festantrekket til julebordet.

Ikke glem sminken

Ofte skal det ikke så mye til for å bli festklar. Frisk opp sminken etter en dag på jobb, sett opp håret eller slipp det løs. Med en rød leppestift og litt øyenskygge – og du er klar for fest.

 

Antrekkene som tar deg fra jobb til fest
Kjolen

Til jobb & fest

En enkel, elegant kjole kan dresses ned til jobb og opp til fest. Med et par stilige sko og veske løfter du antrekket, og til jobb bytter du ut pumsene med boots og sort strømpebukse.

SHOP NÅ
Kjole fra Donna Limited Collection
Partytopp

med det lille ekstra

Bytt ut skjorten til en lekker bluse eller partytopp med det lille ekstra. Ofte skal det ikke mer til.

SHOP NÅ
Rosa bluse til dame
Dressbukse

Stilfull og tidløs

En tidløs dressbukse med sleng og diskré detaljer fungerer like fint til jobb som fest. Vide ben gir buksen et ekstra løft og passer perfekt til det meste. Style denne med noen høye hæler og en fin bluse, så er du klar for fest.

SHOP NÅ
Sort dressbukse til dame med vide ben

Se sesongens festkjoler
til dame