Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Fri frakt til nærmeste Match-butikk.

 

 

Fra jobb til selskap
på 1-2-3!

Vi har samlet noen enkle tips slik at du kan gå rett fra jobb til fest

Slik blir du festklar

Festsesongen er rett rundt hjørnet! I en hektisk periode hender det man må gå rett fra jobb til fest, middag, selskap eller julebord. Da kan det være en fordel å slippe å dra hjem for å skifte klær. Med de rette plaggene som base, kan du enkelt dresse opp antrekket, uten å måtte ta med deg skift. Kombinasjonen av stilige sko og tilbehør er ofte avgjørende for å løfte antrekket på en enkel måte.

Bluse Va Vite, 499,-

Fra jobb til fest

Er jobbantrekket ditt en mørk jeans med en enkel bluse eller skjorte, og blazer eller genser, kan du for eksempel bytte ut jeansen med et lekkert skjørt eller skinnbukse. Vil du beholde buksen kan du bytte overdelen til en partytopp, og skoene til skoletter.

Genser Marie Philippe, 1499,-

Kanskje er favorittantrekket ditt en kjole som passer til både jobb og fest? For å dresse ned en kjole på dagtid kombinerer du den til en strikket cardigan og en tett strømpebukse. På kvelden dropper du cardiganen, bytt til en tynn strømpebukse og kombiner kjolen med en liten clutch og høye hæler. På en-to-tre er du klar til festen!

Antrekk til fest for dame

Kjole Donna, 1499,-

Tilbehøret er ofte viktigst

Sko og tilbehør setter alltid prikken over i-en og løfter hele antrekket. Velger du høye hæler og detaljer i glitter og paljetter får du straks et mer pyntet uttrykk. Det trenger ikke være komplisert. Gå for et par store øredobber, perlespenne i håret, eller en veske som enkelt løfter det nøytrale jobbantrekket til det glitrende festantrekket til julebordet.

Skoen er prikken over i-en

Ikke glem sminken

Ofte skal det ikke så mye til for å bli festklar. Frisk opp sminken etter en dag på jobb, sett opp håret eller slipp det løs. Med en rød leppestift og litt øyenskygge – og du er klar for fest.

Utvalgte antrekk

Som tar deg fra jobb til fest

1

Kjolen

En enkel, elegant kjole kan dresses ned på jobb og passer perfekt på fest. Med et par stilige sko løfter du antrekket.
SHOP NÅ
Kjole til dame
2

Partytopp

Bytt ut skjorten til en sort partytopp med lekre detaljer. Ofte skal det ikke mer til.
SHOP NÅ
Topp til dame
3

JEANS

En tidløs jeans med sleng og diskré detaljer fungerer like fint til jobb som fest. Vide ben gir jeansen et ekstra løft og passer perfekt til boots.

SHOP NÅ
Sort slengbukse til dame
Shop nå

Utvalgte festfavoritter

Kira Topp I4D Kira Topp I4D

Marie Philippe

Kira Topp

999,-
Se også