Gå til innhold
KundeklubbKundeserviceFinn butikk
BLI MEDLEM I MATCH KUNDEKLUBB
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

 

Julegaver til han under 1000 kr

 

Å finne den ideelle julegaven til han behøver ikke å tømme lommeboken. Utforsk vårt utvalg av gavetips under 1000 kr, hvor stil og pris går hånd i hånd for å gi ham den perfekte gaven.

 

Tøfler og vintersko

Gi føttene den luksusen de fortjener med komfortable tøfler eller et par vintersko. Gaven for kalde dager og late kvelder foran peisen.

 

 

Se alle tøfler og vintersko >

 

Pysjbukse fra Jean Paul

Gjør kveldsstunden enda bedre med en pysjbukse eller et pysjsett fra Jean Paul. En perfekt gave for mannen som setter pris på kvalitet og sofistikert avslapning.

 

 

Joggebukse

 En joggebukse er en ideell gave for den aktive mannen eller til han som ønsker å se bra ut selv når han slapper av. 

 

 

Toalettmapper

Toalettmappe er den perfekte gaven til mannen som alltid er på farten. Disse toalettmappene fra Jean Paul er både elegante og funskjonelle, og holder toalettsakene organisert uansett hvor han drar.

 

1500x1080 JUL.jpg

 

Genser med vintermotiv

Disse genserne fra Redford med klassisk vintermotiv gir vinteridyll og kan brukes på hytta, fjellet og så vel som i hverdagsgarderoben. Disse er en favoritt år etter år. Velg blant forskjellige motiver og farger for å finne en som passer hans personlighet.

 

 

Lumberjack skjorte

En klassisk lumberjack skjorte er en tidløs gave som aldri går av moten. Med sitt robuste design og allsidighet, er dette plagget ideelt for å skape avslappede, men stilige antrekk.

 

 

Zip Genser

Gi ham en zip genser – det moderne og behagelige plagget som passer til enhver anledning. Perfekt for lag-på-lag-stil og lett å tilpasse etter vær og humør.

 

 

Corduroy skjorter

Disse gir ham taktil luksus. En unik gave som skiller seg ut fra mengden.

 

 

Kabelstrikket genser

En allsidig gave som passer like godt til formelle som uformelle anledninger, og som holder ham varm med stil.