Gå til innhold
KundeklubbKundeserviceFinn butikk
FRI FRAKT OVER 600,- & GRATIS RETUR
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Julegaver til henne under 1000 kr

Utforsk vårt utvalg av varme votter, lune gensere, myke koseklær og luksuriøse badekåper - alt under 1000 kr. Gjør julen ekstra hyggelig med gaver som gir henne både varme og komfort, uten å tømme lommeboken din.

Morgenkåper

En god morgenkåpe gir henne muligheten til å starte dagen med luksuriøs komfort og eleganse, og det viser omtanke for hennes velvære.


Se alle morgenkåper »


Lune tøfler

Et par gode tøfler er en flott julegave som hun virkelig vil glede seg over! Fordi de tilbyr varme og komfort gjennom hele vinteren, gir de henne muligheten til å slappe av og føle seg bortskjemt i sitt eget hjem.

Moccasin tøffel AHR
Jean Paul
36 37 38 39 40 41
799,-
Pantoufle tøffel AHR
Jean Paul
36 37 38 39 40 41
799,-
Torcy tøffel AAX
Jean Paul
36 37 38 39 40 41
799,-


Se alle tøfler »


Klassiske pologensere

Uansett alder er en pologenser en flott julegave til henne. Det anvendelige plagget tilfører en tidløs og elegant stil til garderoben hennes, samtidig som den holder henne varm og komfortabel i vintermånedene.


Se alle pologensere »


Varme votter

Er hun en frysepinne er et par varme, gode votter en sikker vinner under juletreet. De symboliserer både omsorg og beskyttelse i vinterkulden, samtidig som de kan være et praktisk og stilig tilbehør til antrekket hennes.

Poppy vott AHR
Jean Paul
S M L
799,-

Se alle votter »


Skinnhansker

Et par skinnhansker er en perfekt julegave til henne som både varmer og blir et elegant tilskudd til vintergarderoben hennes.


Myke koseklær

En god kosebukse eller myk collegegenser gir henne muligheten til å slappe av og føle seg vel i stilige og komfortable klær, noe som gjør vinterkveldene ekstra hyggelige!
 

Se alle kosedresser »