Gå til innhold
KundeklubbKundeserviceFinn butikk
KLIKK HER FOR Å BLI MEDLEM I MATCH KUNDEKLUBB
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

De beste julegavetipsene til han

Nå nærmer det seg jul og vi har samlet våre beste julegavetips til han. Klassiske gensere, varme ytterjakker og myke pysjsett er sikre valg når både kulden og julehøytiden kommer.

Vi har samlet et utvalg av våre favoritter slik at det er enkelt for deg å finne den perfekte gaven.

  

1.

Klassisk genser

En myk genser passer like godt på jobb som en dag på sofaen. Hva er vel bedre i romjulen enn å kunne gå rett fra sofaen og til en middag? Hos Match finner du garantert en genser som står på hans ønskeliste.

SHOP GENSERE & CARDIGANS
Strikkegenser til herre med mønster
2.

Varmt tilbehør

Et lunt skjerf i ullblanding eller skinnhansker er perfekt på kalde dager, og en gave som passer de fleste. Vi har et stort utvalg av tilbehør slik at du lett finner den perfekte gaven til han du er glad i.

SHOP TILBEHØR HER
Skinnhansker og merinogenser til herre
3.

Dunjakke

En god og varm dunjakke er en flott julegave som vil gjøre seg godt under juletreet. En teknisk ytterjakke vil passe perfekt til en norsk vinter og holde han varm sesongen gjennom.

SE VÅRT UTVALG AV YTTERJAKKER HER
Jakke til herre
4.

Behagelig pysjsett

Kom i julestemning med en myk og behagelig pysj til late dager og romjulskos. Et pysjsett er en gave alle blir glade for og er noe han kan få glede av hele året.

SHOP PYSJ
Myk pysjamas til herre
5.

Tidløse skjorter

En klassisk skjorte med behagelig passform er noe enhver mann trenger i garderoben. Med en tidløs skjorte er han klar for enhver anledning, og kanskje til og med juleselskapet.

SHOP SKJORTER TIL HERRE
Klassiske skjorter fra Mario Conti til herre
7.

Joggebukse

En behagelig joggebukse er en sikker vinner uansett alder. Denne klassiske joggebuksen fra Redford vil både falle i smak hos den motebevisste kjæresten eller han som trives i behagelig klær.

SHOP JOGGEBUKSE
Joggebukse i marineblå fra Redford til herre
8.

Varme føtter

Klassiske tøfler vil falle i smak hos både pappa og bestefar. Perfekt for late dager inne eller til sene helgefrokoster.

SHOP TØFLER
Blå sauseskinnstøfler til herre fra Jean Paul
Se også

50 julegavetips til han

Vi har gjort shoppingen enklere for deg og samlet over 50 gode tips julegavetips til han!