Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Fri frakt t.o.m 24.oktober

 

 

Julegavetips til han

Nå nærmer det seg jul og vi har samlet våre beste julegavetips til han. Klassiske gensere, varme ytterjakker og myke pysjsett er sikre valg når både kulden og julehøytiden kommer.

Vi har samlet et utvalg av våre favoritter slik at det er enkelt for deg å finne den perfekte gaven.

  

1.

Klassisk genser

En myk genser passer like godt på jobb som en dag på sofaen. Hva er vel bedre i romjulen enn å kunne gå rett fra sofaen og til en middag? Hos Match finner du garantert en genser som står på hans ønskeliste.

SHOP GENSERE TIL HERRE
Strikkegenser til herre med brodert snøkrystaller.
2.

Varmt tilbehør

Et lunt skjerf i ullblanding eller skinnhansker er perfekt på kalde dager, og en gave som passer de fleste. Vi har et stort utvalg av tilbehør slik at du lett finner den perfekte gaven til pappa eller kjæresten.

SHOP TILBEHØR HER
Grått skjerf i ullblanding og camelfargede skinnhansker til herre
3.

Dunparkas

En god og varm dunparkas er en flott julegave som vil gjøre seg godt under juletreet. En teknisk ytterjakke vil passe perfekt til en norsk vinter og holde han varm sesongen gjennom.

SHOP YTTERJAKKER TIL HERRE
Dunjakke til herre
4.

Behagelig pysjsett

Kom i julestemning med en myk og behagelig pysj til late dager og romjulskos. Et pysjsett er en gave alle blir glade for og er noe han kan få glede av hele året.

SHOP PYSJBUKSE
Myk pysjamas til herre
5.

Tidløse skjorter

En klassisk skjorte med behagelig passform er noe enhver mann trenger i garderoben. Med en tidløs skjorte er han klar for enhver anledning, og kanskje til og med juleselskapet.

SHOP SKJORTER TIL HERRE
Klassiske skjorter fra Jean Paul til herre
6.

Det lille ekstra

Er det en tid undertøy er den perfekte gaven, så er det til jul. Et par festlige sokker eller klassiske boxershorts er en gave som menn i alle aldre.

SHOP UNDERTØY
Undertøy til herre
7.

Joggebukse

En behagelig joggebukse er en sikker vinner uansett alder. Joggebuksen fra Jean Paul vil både falle i smak hos den motebevisste kjæresten eller han som trives i behagelig klær.

SHOP JOGGEBUKSE
Joggebukse i marineblå fra Jean Paul til herre
8.

Varme føtter

Klassiske tøfler vil falle i smak hos både pappa og bestefar. Perfekt for late dager inne eller til sene helgefrokoster.

SHOP TØFLER
Brune sauseskinnstøfller til herre fra Jean Paul
JULEGAVETIPS UNDER 1000,-

Utvalgte julegavetips til han

50 julegavetips til han

Leter du etter den perfekte julegaven til mannen, pappa eller bestefar? Vi har samlet over 50 gode gavetips til han som alle menn vil sette pris på.