Gå til innhold

Levering på døren! Akkurat nå! Shop online 1000,- og få FRI FRAKT!

Julegavetips til han

Her er de beste julegavene til han.

Nå nærmer det seg jul og vi har samlet våre beste julegavetips fra Jean Paul. Klassiske gensere som kan brukes til flere anledninger, varme ytterjakker, og myke pysjsett er sikre valg når både kulden og julehøytiden kommer med alt som hører til av festligheter og innekos. Vi har samlet et utvalg av våre favoritter slik at det er enkelt for deg å finne den perfekte gaven. Da er det bare å ønske god jul!

  

1

Klassisk genser

En myk genser passer like godt på jobb som en dag i sofaen. Hva er vel bedre i romjulen enn å kunne gå rett fra sofaen og til en middag. Hos Match finner du garantert en genser som står på hans ønskeliste.
Klassisk genser
Genser til herre
2

Varmt tilbehør

Et lunt skjerf i ullblanding og en varm lue er perfekt på kalde dager, og er en gave som passer til de fleste. Vi har et stort utvalg luer og skjerf slik at du lett finner den perfekte gaven til pappa eller til kjæresten.
Varmt tilbehør
Skjerf og lue til herre
3

Dunparkas

En teknisk og varm dunjakke er en flott julegave som vil gjøre seg godt under juletreet. En jakke som passer perfekt til norsk vinter.
Dunparkas
Dunparkas til herre
4

Behagelig pysjsett

Kom i julestemning i romjulen med en myk og behagelig pysj til late dager og romjulskos. Et pysjsett er en gave alle blir glade for og er noe han kan få glede av hele året.
Behagelig pysjsett
Myke pysjamas til herre
5

Tidløse skjorter

En klassisk skjorte med behagelig passform er noe en hver mann trenger i sin garderobe. Med en tidløs skjorte er han klar for en hver anledning, og kanskje til og med klar for julefesten.
Tidløse skjorter
Skjorter til herre
6

Det lille ekstra

Et par festlige sokker eller en sesongriktig boxershorts er et klassisk gavetips som gjør alle i godt humør. Vi har også et stort utvalg tidløse og enkle design slik at du finner noe som passer hele året.
Det lille ekstra
Sokker til herre
7

Fleece

De tykke fleecejakkene er tilbake. En myk fleecejakke som passer like godt i sofakroken, på hytta eller som en ytterjakke når den blir mildere ute. En perfekt gave til en trendy bror eller til far som liker å holde varmen.
Fleece
Fleecejakke herre
8

Praktisk toalettmappe

Denne praktiske toalettmappen er den perfekte gaven til en som har alt. En oversiktlig toalettmappe som kan henges opp gjør livet lettere både hjemme og på reise.
Praktisk toalettmappe
Praktisk toalettmappe
Shop

Julegaver til han