Gå til innhold
KundeklubbKundeserviceFinn butikk
BLI MEDLEM I MATCH KUNDEKLUBB
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Linklær dame 30%

Linklær herre 30%

 

Nyttårskjoler

 

Fjong deg i paljetter, glitter og glam på årets siste festdag!

Finn det perfekte nyttårsantrekket

Nyttårsaften nærmer seg med stormskritt, og det er på tide å tenke på antrekket. La deg inspirere av skinnende paljetter, fortryllende glitter og tidløs glam i jakten på den perfekte nyttårskjolen!

match_matchfashion_dameklær_nyttårskjole_blå_navy_paljetter_paljettkjole_julebordkjole_julebord.png

La deg inspirere av 8 håndplukkede nyttårskjoler og -antrekk som alle passer perfekt når du skal tre inn i det nye året!

 

1. Feminin omslagskjole med paljetter og myk fløyel

Sara paljettkjole er den ultimate nyttårskjolen for deg som virkelig vil skinne på årets siste dag! Med en så iøynefallende kjole, kan det fort bli mye med overdådig tilbehør.

Style paljettkjolen med minimalistiske accessoirer, svarte strømpebukser og klassiske pumps slik at kjolen får oppmerksomheten den fortjener!

Sara paljettkjole »
Sara paljettkjole »

2. Rosa jerseysett med glitter og paljetter

Aisha paljettsett består av matchende skjørt og topp i rosa, glitrende jersey og er dekorert med skinnende paljetter. Bærer du settet sammen, fremstår det som en fantastisk kjole - helt perfekt til nyttårsaften!

Style settet med enkle smykker og accessoirer, eller gå "all in" med glitrende, rosa øredobber og forbered deg på å bli festens flotteste blikkfang!

Aisha paljettskjørt »
Aisha paljettsett

3. En glitrende, tofarget kreasjon til nyttårsfesten

Tre inn i det nye året i denne drømmen av en kjole! Teodora paljettkjole er en elegant omslagskjole i tofarget kvalitet med paljetter og myk fløyel.

Til denne kjolen kan du fint bære enkle perler eller gå for statement tilbehøret i smykkeskrinet. På nyttårsaften er det fullt lov å pynte seg litt ekstra!

Teodora paljettkjole »
Teodora paljettkjole

4. Den lille sorte med frynser av paljetter

Den lille sorte er en sikker vinner, uansett anledning! Med Lilou kjole får du den med en spennende twist! Kjolen er nemlig dekorert med iøynefallende frynser av paljetter.

De korte puffermene skaper en spennende og feminin detalj, og du kan pynte kjolen både opp og ned etter eget ønske! Lilou kjole finnes også i lys rosa.

Lilou frynsekjole »

5. Sølv og glitter fra topp til tå

Glitrende og sofistikert - Emiko glittersett med en vid, elastisk bukse og tilhørende bluse skaper det ultimate uttrykket for deg som ønsker å utstråle både selvtillit og eleganse.

Buksen gir deg god bevegelsesfrihet samtidig som den beholder det glamorøse uttrykket. Hvert trinn blir elegant når lyset fanger de glitrende detaljene på antrekket og gir et subtilt, men slående preg. Settet finnes også i svart med glitter.

Emiko glitterbukse »
Emiko glitterbukse

6. Den ultimate partybuksen med en elegant topp

Er det en aften du absolutt kan ta frem de ultimate partybuksene, er det på nyttårsaften. I vårt sortiment har vi flere bukser med både glitter og paljetter, samt denne spennende varianten med paljettfrynser.

Bær buksene med en elegant festtopp, gjerne uten ermer som gir rom for vakre smykker og accessoirer. Vi har lagt vår elsk på Cappella, en strikket bustiertopp med peplumliv.

Lilou bukser med paljettfrynser »
Partybukser med frynser av paljetter

7. Comfy & classy i en løs og glitterkjole

En løs og komfortabel kjole er et meget behagelig antrekk for de fleste av oss. Velger du en tidløs variant som utstråler eleganse kan den absolutt bæres på nyttårsaften.

 

Med flott tilbehør som pene sko, vakre accessoirer og en klassisk neglelakk vil du skinne som en stjerne på årets siste dag!

Silvia kjole »

8. Elegant i jaquardmønstret kjole

En jacquardmønstret kjole er både stilig og elegant, og skiller seg ut med sitt intrikate vevde design.

Kjolen gir deg en sofistikert og tidløs look, og dens allsidighet gjør den til et verdifullt tilskudd i garderoben, og en perfekt nyttårskjole som enkelt kan styles etter din personlige smak.

Ann jaquardkjole
Ann kjole med jaquardmønster

 

Mer inspirasjon til dame