Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Sabine Denim Stretch Jeans

Komfortabel jeans i bomullsstretch. Jeansen har smale ben og normal livhøyde, samt lommer foran og bak. Buksen er i et mykt stretchmateriale for best mulig komfort. Mer

Velg farge
Blå: Light Stonewash + Us Blå: Light Stonewash + Us
649,- før 1 299,-

Velg størrelse:

Livvidde Lengde
L
M
S
XL
XS
XXL
 • Komfortabel jeans i bomullsstretch. Jeansen har smale ben og normal livhøyde, samt lommer foran og bak. Buksen er i et mykt stretchmateriale for best mulig komfort.

  Materialer: 93% bomull, 5% polyester og 2% elastane
  Fargekode: D06
  Artikkelnummer: 7229937

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.