Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Retur, bytte & reklamasjon

Ønsker du å returnere, bytte eller reklamere på en vare du har kjøpt hos matchfashion.no? Vi hjelper deg selvfølgelig med dette.

Vi tilbyr alltid 14 dagers åpent kjøp fra ordren er mottatt, dette gjelder på både salgsvarer og nyheter. Vi har alltid gratis retur. Ved retur må varene returneres i samme stand som de ble mottatt. Dersom en vare ikke returneres i henhold til returkriteriene nedenfor, setter vi oss ikke ansvarlige for refusjon. Hvis varen din ikke møter disse kriteriene, vil pakken bli sendt tilbake til deg. 

Kriterier for retur

  • Varene må returneres til vårt lager innen 14 dager fra mottatt ordre.
  • Varene må ikke være brukt, endret eller vasket, samt at merkelapper som hang-tags og prisetiketter ikke må være fjernet fra produktet.
  • Sko skal returneres i samme eske som de kom i. 
  • Kroppsnære produkter vil bli sendt forseglet. Dersom forseglingen er brutt kan ikke produktene returneres. Dette gjelder undertøy, sokker og badetøy.

Retur - slik gjør du 

  1. Fyll inn vedlagte returskjema og skriv inn riktig antall for hver av varene du returnerer
  2. Legg returskjema sammen med varen(e) du skal returnere
  3. Klistre den selvklebende returfraktseddelen godt over limingen på pakken din. Sørg for at den gamle forsendelseslappen ikke er synlig, og at pakken er godt forseglet.
  4. Lever pakken inn på samme sted som du hentet den, det være seg en Match-butikk eller et PostNord utleveringssted. Merk at pakken IKKE kan sendes med Posten Norge eller legges i postkasse. Husk å be om kvittering for innleveringen.

Bytte av vare i Match-butikk - slik gjør du:

Dersom du ønsker å bytte en vare du har kjøpt på matchfashion.no kan du gjøre dette i Match-butikken du hentet pakken din i, eller i en av butikkene som er listet opp på matchfashion.no under «Butikkoversikt for henting og retur». Ved bytte i butikk gjelder følgende kriterier:

  1. Vi kan ikke gi ut kontanter eller gavekort ved bytte i butikk. Du kan bytte inn varen din i en annen vare med samme verdi eller i en dyrere vare. Det er ikke mulig å bytte til en rimeligere vare.
  2. Hvis du ønsker pengene dine refundert må varen sendes tilbake til nettbutikken, du kan da følge stegene for retur som står beskrevet lenger opp på siden.

Reklamasjon og/eller mangelfull levering - slik gjør du:

Hvis du ønsker å reklamere på en vare du har kjøpt på matchfashion.no, kan du kontakte kundeservice på kundeservice@matchfashion.no eller på telefon 22 54 57 01.

Dette gjelder defekte varer, varer som har blitt skadet under transport, mangelfull levering eller feil vare levert. Kundeservice vil vi hjelpe deg videre med reklamasjonen din.

Tilbakebetaling

Tilbakebetalingen vil skje når returen er mottatt av oss og kontrollert for mangler. Betalingen utføres til det samme kortet og kortnummeret som betalingen ble utført fra. Det vil ta mellom 3 – 10 virkedager før tilbakebetalingen er inne på kortet. Dette gjelder både bruk av Visa, Mastercard og Vipps.

Ønsker du å lese mer om angrerett, kan du gjøre det her.