Gå til innhold
KundeklubbKundeserviceFinn butikk
FRI FRAKT OVER 600,- & GRATIS RETUR
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

På stell

På stell er et norsk varemerke som tilbyr produkter laget av naturlige oljer og effektive ingredienser av sitron som rengjør og pleier. 

 

Sitronsåpe stick

Denne magiske flekkfjernersåpen fjerner de aller fleste flekkene fra alt som kan bli vasket. Den er skånsom mot hendene og klærne dine vil elske den - den er en ekte superhelt. Og ikke glem planeten vår - den blir også glad!

match_matchfashion_påstell_sitronsåpe_flekkfjerner_såpe.png

 

Sitronrens

Dette flekkfjernerskummet fjerner de enkle flekkene på plagget som kan maskinvaskes eller som tåler å bli gnidd på, som f.eks silkekjole og sneakers. 
Trenger du å bli kvitt en enkel flekk? Ikke stress, bare sprut litt skum på flekken, gni det inn med fingeren og tørk godt med en fuktig klut. 
I motsetning til sitronsåpen, trenger ikke denne å ligge å virke, men tørkes av med en gang slik at skummet ikke virker inn i stoffet.

match_matchfashion_påstell_sitronrens_flekkfjerner_såpe.png

 

Ullvask

Dette vaskemiddelet er for de mest delikate tekstilene. Laget av naturlige oljer som i tillegg til å vske rent, pleier fibrene i plagget og gjør det ekstra mykt.

match_matchfashion_påstell_ullvask_vaskemiddel_såpe.png

 

Nuppekam

Denne nuppekammen fjerner nupper fra plaggene uten å slite på sfottet. Legg bare plagget flatt, og stryk kammen over nuppene for å løsne dem. Laget av bambus, vil denne kammen bli din trofaste følgesvenn i kampen mot nuppene.

match_matchfashion_påstell_nuppekamp.png

Hvorfor blir det nupper?

For å unngå nupper er det viktig at riktig tekstiler vaskes sammen. Ullplagg skal alltid vaskes alene. Ofte skyldes nupper på ullplaggene at disse har blitt vasket sammen med andre tekstiler av andre materialer. En annen årsak til nupper kan være at plagget er blitt brukt i direkte kontakt med syntetiske fibre.