Gå til innhold
KundeklubbKundeserviceFinn butikk
FRI FRAKT OVER 600,- & GRATIS RETUR
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur
Dame i hvit blonde bluse

Løft antrekket med vårens bluser

Forny garderoben din med vårens bluser – et must-have plagg som gir enkle, men stilsikre oppdateringer til din personlige stil.

Bluser er allsidige plagg som passer til enhver anledning gjennom hele året. Uansett om det er på jobb, i hverdagen, på fest eller middager, vil bluser enkelt gi antrekket ditt et lite løft.

1. Fargerike & mønstrede bluser

Denne våren vil vi inspirere deg til å eksperimentere med farger og toner. Kombiner den mønstrede blusen med et par jeans for en avslappet stil eller en dressbukse for mer formelt.

2. Bluser med broderier

Broderidetaljer preger motebildet denne våren, og gir blusene et romantisk, feminint uttrykk. Style blusen med et par jeans og sneakers for en avslappet vårlook.

3. Småblomstrete bluser

Bluser med småblomstrete print gir en feminin og elegant look, og er et must i vårgarderoben. Style den sammen med matchende skjørt eller en enkel nøytral bukse og la blusen være i fokus. 

4. Oxfordskjorten – den perfekte blusen for den stilbevisste

Oxfordskjorten er det ultimate plagget som bringer en sofistikert touch til din personlige stil. Skjorten er et allsidig plagg som gir deg uendelige stylingmuligheter gjennom hele året.

5. Linbluser – tidløs eleganse og pustende materialet

Med sitt naturlige og avslappede utseende kan linbluser enkelt tilpasses enhver anledning. Enten det er en dag på kontoret, en avslappet ettermiddag med venner eller en kveldsdate, gir linbluser en avslappet, men samtidig sofistikert stil. Lin er kjent for sin holdbarhet og pusteevne, gir ikke bare et elegant utseende, men også en følelse av luksus og komfort. Linbluser er et må-ha plagg om våren og sommeren.

SHOP SESONGS BLUSER & SKJORTER