Gå til innhold
KundeklubbKundeserviceFinn butikk
BLI MEDLEM I MATCH KUNDEKLUBB
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Linklær dame 30%

Linklær herre 30%

dame i navy chinos til dame fra Jean Paul i ulike positurer

Chinos til dame

Hvis du er på jakt etter en allsidig og tidløs bukse, så er sesongens chinos til dame den perfekte buksen for deg.

Et must-have når det er vår er et par chinos som gir deg en avslappet og stilig stil. Chinos er allsidig og passer til enhver anledning, og er alltid en stor trend om våren. Det lettvektige bomullsmaterialet gjør at den er komfertabel å ha på seg selv på de varmeste vårdagene. 

Utforsk våre chinos modeller

 

Caroline chinos fra Jean Paul

matchfashion_match_jeanpaul_chinos_beige_blå_dame_2024.png

Jean Pauls Caroline chinos tilbyr det beste av to verdener: klassisk stil og uovertruffen komfort. Med sin myke bomullskvalitet og feminine passform er dette det ideelle valget i vårgarderoben.

SHOP CAROLINE CHINOS >

 

Paris chinos fra Marie Philippe

1500x1080 Chinos.jpg


Marie Philippes Paris chinos er en perfekt blanding av stil og funksjonalitet. Med stikklommer foran, passepoilerte fuskelommer bak, og en behagelig stretchkvalitet, vil disse buksene være din følgesvenn gjennom hele vårsesongen.

SHOP PARIS CHINOS >

 

Malin chinos fra Va Vite

imagewbuh7.png

Va Vites Malin chinos er designet med fokus på både komfort og stil. Den børstede bomullen med stretch gir deg den optimale bevegelsesfriheten du trenger, samtidig som den rette passformen og de elegante detaljene sikrer at du alltid ser sofistikert ut.

SHOP MALIN CHINOS >

 

Cassandra chinos fra Jean Paul

 

imagew0of.png

Jean Pauls Cassandra chinos er det perfekte valget for kvinner som ønsker å blande femininitet med et snev av edge. Med sine vide ben og muligheten for å style dem opp eller ned, er disse buksene en allsidig tilføyelse til enhver garderobe.

SHOP CASSANDRA CHINOS >