Gå til innhold
KundeklubbKundeserviceFinn butikk
KLIKK HER FOR Å BLI MEDLEM I MATCH KUNDEKLUBB
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Chinosen er den perfekte buksen året rundt

Den er like uformell som velkledd, og har blitt en av de viktigste byggesteinene i en god og allsidig garderobe.

Chinos fungerer i de fleste anledninger og den kommer i mange ulike modeller og passformer; fra den klassiske, rette til ettersittende. Skap et formelt antrekk ved å kombinere en blå blazer og et uformelt antrekk når du kombineres den til sneakers og en klassisk hvit t-skjorte.

Velg riktig chinos til riktig antrekk
Dersom du skal kombinere chinosen til en blazer, kan en rett klassisk modell være å foretrekke. Ønsker du en chinos som kan kombineres til alt fra en enkel hvit t-skjorte til klassisk genser kan en bukse med smale bein være det riktige valget.

Fargene som sikrer en allsidig garderobe
Et par chinos i beige er et godt valg for en god basisgarderobe. Buksen vil passe til det meste i garderoben, samtidig som du kan kombinere den til en blå blazer. En beige chinos vil også skape et mer formelt antrekk enn en chinos i khaki. En annen farge du bør investere i er blått. Den er klassisk blå passer like godt i bursdager, som til jobb og hverdags.

Våre mest populære chinos til herre

 

Forli chinos fra Mario Conti

Sak chinos til herre2.jpg

Forli chinos, 1199,-

Dette er vår bestselger! Ikke rart da den kommer i en behagelig bomullsstretch som passer de fleste menn. Chinosen har en normal passform, samtidig som den beholder det smale og moderne utseende. Dette gjør at den enkelt kan kombineres til flere stiler. Chinosen kommer i flere farger og modeller til hver sesong.

Roma chinos fra Mario Conti

Sak chinos til herre3.jpg

Roma chinos i linkvalitet, 1199,-

Lin har aldri vært mer i vinden enn nå. Linbuksene fra Mario Conti er et perfekt supplement til vår-garderoben. Lin er både moderne og oser eksklusivitet i lang vei. Disse buksene er ikke bare perfekte til vår, men også til hagefest til sommeren og utover sensommeren. Lin er behagelig og skånsomt mot kroppen, samtidig som det har mange gode egenskaper. Les mer om lin og dens egenskaper her.

Christer chinos fra Redford

Sak chinos til herre.jpg

Christer chinos i bomullskvalitet, 999,-


Leter du etter en bukse uten smale ben, så er Christer chinos en favoritt!  Modellen har et behagelig mykt stoff, normal passform, rette ben og en passform som passer de fleste. Chinosen kommer i flere farger og modeller, slik at du enkelt kan finne din favoritt.

Mauro chinos i linkvalitet fra Mario Conti

Sak chinos til herre4.jpg

Chinos i linblanding, 999,-

Denne våren er det en ny type linbukse som trender motebilde til herre - linbukse med snøring. Disse buksene gir en stilfull og unik touch til antrekket ditt. Med justerbare snøringer kan du tilpasse passformen etter dine behov, og sikre at buksene sitter komfertabelt hele dagen. Linmaterialet gir buksene en lett og behagelig følelse. Bruk den til hverdag med en skjorte og sneakers, eller med dressko til en mer formell anledning.

 

Hvordan vaske chinos
Husk å behandle chinosene dine godt for lang levetid. En vanlig chinos i bomull skal vrenges, vaskes på 40 grader og henges opp til tørk. De mest fancy variantene i lin bør du bruke milde vaskemidler som Milo og Neutral. Før du vasker linbuksene dine kan du gjerne legge de i kaldt vann. Husk å unngå sentrifugering av lin, slik at ikke linfibrene trekker seg sammen og krymper.

Shop bukser & jeans til herre >

Chinos til herre

Shop sesongens
nyheter