Gå til innhold
KundeklubbKundeserviceFinn butikk
FRI FRAKT OVER 600,- & GRATIS RETUR
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Chinos til herre

 

Chinos for menn er ikke bare et plagg, men en allsidig bukse som passer til de fleste anledninger. Buksen er like uformell som vellkledd, og har blitt en av de viktigste byggesteinene i en god og allsidig garderobe. Fra formelle settinger kombinert med en blazer til avslappende sammenkomster med dine favorittsneakers har chinos til herre en unik evne til å kombinere stil og komfort. Utforsk vårt utvalg og fin den perfekte passformen for deg.

Våre mest populære chinos til herre

Christer chinos fra Redford

match_matchfashion_bukser_chinos_herre_herreklær_christer.png

Christer chinos fra Redford gir den ideele ballansen mellom komfort og stil. Med sin normal passform og rette ben passer denne buksen de fleste kroppsformer. Dette er en chinos som passer perfekt for de som foretrekker et mer avslappet snitt uten å ofre stilen.

Forli chino fra Mario Conti

match_matchfashion_bukser_chinos_herre_herreklær_forli.png

Mario Conti Forli chino er for deg som er stilbevisst og ønsker et moderne uttrykk. Dette er en chinos som har normal passform og moderne snitt, og den kan enkelt tilpasses ulike stiler og anledninger. 

Brad chinos fra Jean Paul

match_matchfashion_bukser_chinos_herre_herreklær_brad.png

Brad chinos fra Jean paul er en slim fit modell i god twill stretch - en perfekt kombinasjon av stil og komfort. Dette er en chinos som både gir komfort og eleganse. Kontrastdetaljer og foring gir et subtilt preg av luksus.

 

Utforsk vårt utvalg av chinos

Hvordan vaske chinos

Husk å behandle chinosene dine godt for lang levetid. En vanlig chinos i bomull skal vrenges, vaskes på 40 grader og henges opp til tørk. De mest fancy variantene i lin bør du bruke milde vaskemidler som Milo og Neutral. Før du vasker linbuksene dine kan du gjerne legge de i kaldt vann. Husk å unngå sentrifugering av lin, slik at ikke linfibrene trekker seg sammen og krymper.

 

Velg riktig chinos til riktig antrekk

Dersom du skal kombinere chinosen til en blazer, kan en rett klassisk modell være å foretrekke. Ønsker du en chinos som kan kombineres til alt fra en enkel hvit t-skjorte til klassisk genser kan en bukse med smale bein være det riktige valget.

 

Fargene som sikrer en allsidig garderobe

Et par chinos i beige er et godt valg for en god basisgarderobe. Buksen vil passe til det meste i garderoben, samtidig som du kan kombinere den til en blå blazer. En beige chinos vil også skape et mer formelt antrekk enn en chinos i khaki. En annen farge du bør investere i er blått. Den er klassisk blå passer like godt i bursdager, som til jobb og hverdags.