Gå til innhold
KundeklubbKundeserviceFinn butikk
BLI MEDLEM I MATCH KUNDEKLUBB
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Linklær dame 30%

Linklær herre 30%

stripete genser til dame

Stripete gensere & cardigans

Klassiske, stripete gensere til dame

En stripete genser er ikke bare tidløs, men også et svært allsidig plagg. Du kan enkelt bære den over skjørt eller et par stilige bukser for en sofistikert look på kontoret, eller style den mer avslappet med jeans for en uformell og komfortabel hverdagsstil. Uansett hvordan du velger å bruke den, vil stripene gi antrekket et spennende element og en touch av tidløs eleganse.

Utforsk vårt sortiment av stripete gensere til dame - en perfekt måte å legge til litt mønster i garderoben din. Våre stripete gensere kommer i et bredt utvalg av farger, tykkelser og stiler, slik at du kan finne akkurat det du leter etter uansett sesong og anledning.

Hos oss finner du stripete gensere fra flere sterke merkevarer som Jean Paul, Donna og Marie Philippe. Enten du foretrekker tynne eller tykkere striper, vil du finne noe som passer din smak i vårt sortiment.

Hvorfor investere i en stripete genser?

Å investere i en stripete genser er som å tilføre garderoben din et snev av tidløs eleganse og uanstrengt stil. Disse allsidige plaggene lar deg skape et utall av trendy antrekk, enten du vil ha et avslappet hverdagsuttrykk eller ønsker å pynte deg for spesielle anledninger.

Stripete gensere kan kombineres med alt fra jeans til skjørt, og de kan være din redning når du trenger et trendy element til antrekket.

Mer inspirasjon

Boblejakker til dame
Strikkegensere til dame
Ponchoer til dame
Beige kåper til dame