Gå til innhold
KundeklubbKundeserviceFinn butikk
KLIKK HER FOR Å BLI MEDLEM I MATCH KUNDEKLUBB
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur
Gensere fra Redford. Hvit colegegenser med print og oransje vevd genser med logo på brystet.

Få stilen med Redford

Redford er en favoritt i garderoben som gir en følelse av å alltid kjenne seg velkledd.

Hos Redford finner du komfortable basisplagg som vil legge til grunn for en fin og sammensatt garderobe både denne og kommende sesonger.

Kolleksjonen består av en avslappet, klassisk og sporty stil med innslag av friske farger, ruter og blåtoner. Med komfortable passformer, gode kvaliteter og slitesterke materialer vil du alltid finne sesongens viktigste nøkkelplagg hos Redford. Her er 4 plagg du alltid vil finne i kolleksjonen til Redford- slik at du enkelt kan få stilen.

1500x1200 Coast genser.jpg

Coast genser 899,- | Coast zip genser 999,- 

Kabelstrikket genser i behagelig bomull

Kabelstrikken er en klassisk genser fra Redford som aldri går av moten. Velg blant friske farger dersom du vil at antrekket skal poppe, eller går for den klassiske blå som passer perfekt til den beige chinosen. Genseren kommer i en myk og behagelig bomullskvalitet, og har en pen diskré logo på brystet. Denne våren for du også denne bestselgeren i en zip-genser og er et must i vårgarderoben.

Genseren er enkel og kombinere og gjør deg velkledd til både jobb, middager eller hverdags.

imageid3lk.png

Kommer snart

Den allsidige dunjakken

Lettvektsjakken er en tynnere modell av dunjakken som stort sett er med oss gjennom alle årstider. Dunjakken fra Redford er både sporty og klassisk som gjør at vi kan ta den frem sesong etter sesong. Den er like fin alene eller som et ekstra varmende lag under vinterjakken når det fortsatt er kjølig ute. 

1500x1080 Chinos.jpg

Christer chinos 999,-

Chinos, en hverdagshelt som sikrer at du alltid ser vellkledd ut.

Den er lett å kle opp og ned, og passer like godt til formelle som til uformelle anledninger. «Christer Chinos» fra Redford er en bestselger, og det ikke uten grunn. Den sitter pent på kroppen og har en normal passform som passer de fleste menn. 

Chinosen er den perfekte buksen året rundt. Den fungerer i nesten alle kombinasjoner og alle type anledninger, uansett hvordan du ønsker å kle deg.

900x1080 Test2.jpg

Somerset oxfordskjorte 699,-

Skjorten som kan brukes til alle anlednigner.

Fra formell, til sporty og til hverdag. Oxfordskjorten er en skjorte av tykkere bomullskvalitet, som både er slitesterk og behagelig mot kroppen. Den er like fin å bruke under en genser som alene til en jeans.

Disse skjortene er svært populære hos Redford, og kommer i nye friske farger hver sesong- slik at du alltid kan kle deg etter humøret og sesong. Se vårt utvalg av rutete og ensfargede skjorter fra Redford her.

 

Utforsk kolleksjonen
fra Redford