Gå til innhold
KundeklubbKundeserviceFinn butikk
BLI MEDLEM I MATCH KUNDEKLUBB
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Linklær dame 30%

Linklær herre 30%

Mann i blå, grønn og rosa oxfordskjorter

Oxfordskjorter - nøkkelplagg i garderoben

Våren er tiden for å oppgradere garderoben med nøkkelplagg som gir den perfekte balansen mellom stil og komfort. For deg som verdsetter kvalitet og tidløs eleganse er oxfordskjorten et must denne sesongen.

Oxfordskjorten er en allsidig og sofistikert tilføyelse til enhver manns garderobe. Med sitt karakteristiske vevede mønster og holdbare tekstur, er denne skjorten en garantist for kvalitet og stil. Enten du går for en avslappet look eller ønsker å imponere på kontoret, er oxfordskjorten et essensielt plagg denne våren.

Tre styling tips for oxfordskjorter

1. Avslappet og kul:

For en avslappet stil kombinere oxfordskjorten med en jeans. Rull opp ermene for en uformell touch, og fullfør looken med et par stilige sneakers. Dette er en perfekt kombinasjon for helgeutflukter eller uformelle sammenkomster.

blobid0.png

Redford somerset oxfordskjorte | Jean Paul smash sneakers | Redford Portland stretch jeans

2. Stillfull på jobben

For en elegant kontorlook kombiner oxfordskjorten med dressbukser og en klassisk blazer. Velg en nøytral farge for et tidløst uttrykk, og legg til et elegant slips for å fullføre en sofistikert look. Denne kombinasjonen gir deg en profesjonell fremtoning med et snev av personlig stil.

3. Lag-på-lag:

Lag-på-lag trenden slår aldri feil. En oxfordskjorte kombinert med en lett genser eller cardigan er en klassiker. Dette gir deg muligheten til å tilpasse deg det varierende vårværet samtidig som det legger til et moderne preg på antrekket. Avslutt stilen med et par chinos eller en vellkledd bukse.

blobid2.png

 

Investering i Stil – Hvorfor Oxfordskjorten?

Oxfordskjorten er ikke bare en motetrend, men en investering i stil som varer. Den holdbare konstruksjonen og det tidløse designet gjør den til et pålitelig valg for den modne mannen. Kombinert med vår lidenskap for kvalitet og verdi for pengene, blir oxfordskjorten en nøkkelkomponent i garderoben din.

imagel9a3.png

Redford jaxon oxfordskjorte

Uansett om du er på utkikk etter den perfekte helgeantrekket eller ønsker å friske opp jobbantrekket, vil oxfordskjorten være din trofaste følgesvenn denne våren. MATCH din personlige stil med dette ikoniske plagget og la din karakter skinne gjennom med sjarm og selvtillit.

SHOP SESONGS SKJORTER