Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Levering på døren! Shop online over 1000,- og få FRI FRAKT

Grønn rutete kåpe fra Marie Philippe

Kåpene vi vil
kle oss i nå

Vi kler oss gjerne i lag på lag og kombinerer med ulik struktur, mønster og farger. Den klassiske kåpen er både et stilsikkert og tidløst plagg som er like anvendelig til hverdags som til fest.

Gå for en kåpe i høstens it-farge

Beige er en farge som hører høsten til, og passer med resten av det du allerede har i garderoben. Ullkåpen fra Donna har rene snitt som gir et eksklusivt og sofistikert uttrykk. Den er like fin å slenge over et helsort antrekk, som å kombinere den til hverdags med jeans.

Rutete kåper er tilbake for fullt

Du kommer deg ikke unna ruter om høsten, og denne har vi bare lyst til å pakke oss inn i når temperaturen synker. Fargene, fasongen og den børstede overflaten gir et trendy og sporty uttrykk. Med denne ullkåpen får du plass til strikkegensere med hals eller store skjerf samtidig som du ser velkledd ut. En kåpe som både løfter antrekket, samtidig som den gir rom for lag på lag.

Ullkåpe fra Marie Philippe, 2999,-

En feminin bestselger

Vår bestselgende ullkåpe fra Marie Philippe. Denne modellen kommer med belte, som gjør at den kan styles på mange forskjellige måter. Knyt beltet bak på ryggen, for å vise frem antrekket som skjuler seg under jakken, eller rundt livet for å fremheve midjen. Vi elsker den dype brunfargen, og tar gjerne igjen fargen på genseren vi har under for å skape et lekent og gjennomført uttrykk.

Jakken har rene snitt og en ullblanding som gjør at den er svært bruksvennlig og slitesterk. Investerer du i «Live Kåpe» har du en jakke som både kan brukes til hverdags og pent.

Se vårt utvalg av jakker & kåper til dame