Gå til innhold
KundeklubbKundeserviceFinn butikk
FRI FRAKT OVER 600,- & GRATIS RETUR
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur
Dame med mørkt hår i blå kort vårjakke fra Jean Paul

Vårjakkene som gjelder nå

Våren nærmer seg og det er på tide å oppdatere garderoben med nye freshe og lettere jakker. Enten du foretrekker det klassiske eller ønsker å utforske nye stiler, har vi satt sammen en guide for noen av vårens viktigste jakketrender denne sesongen.

1.

Korte jakker

Korte jakker er nøkkelplagg denne våren, og blant de mest ikoniske jakkene finner vi trenchcoat og ullkåper. En kort trenchcoat gir et sofistikert uttrykk, mens en kort ullkåpe er både tidløs og varmende. Style jakkene med jeans og sneakers for en avslappet stil, eller over en kjole for en elegant touch.

Korte jakker
Dame i beige kort jakke fra Marie Philippe
2.

Den tidløse Trenchcoaten

Trenchcoat fortsetter å dominere moteverdenen, og denne våren kommer ikke jakken bare i den klassiske lange varianten, men også korte utgaver av jakken trender motebilde i år. Kombiner den til lyse jeans, freshe sneakers med en deilig strikk eller kul bluse for en gjennomført vårlook!

Den tidløse Trenchcoaten
Dame i kort trenchcoat i beige fra Va Vite
3.

Ullkåper

En ullkåpe er en investering som varer sesong etter sesong. Kåpen går aldri av moten og holder deg varm på kjøligere vårdager samtidig som du ser stilfull og sofistikert ut. Den passer like bra til hverdagsantrekk som til formelle anledninger. 

Ullkåper
Dame i rosa kåpe i ullmiks fra Marie Philippe
4.

Regnponcho

Regnponchoen er et uunnværlig plagg når våte dager truer. Velg en i en fargerik nyanse for å lysne opp en grå dag, og kombiner den med regnstøvler og en stor paraply for et fullstendig værbestandig antrekk.

Regnponcho
Dame i blå regnponcho fra Jean Paul
5.

Dunjakker

Dunjakker er det perfekte valget for kjølige vårdager. Velg en dunjakke i en farge som passer din personlige stil, og kombiner den med et par jeans og sneakers for en avslappet og sporty stil.

Dunjakker
Dame i coralfarget lett dunjakke fra Va Vite
6.

Regnjakker

En regnjakke er et essensielt plagg for enhver vårgarderobe. Velg en med et moderne snitt og trendy detaljer for å holde stilen oppe selv på de mest regntunge dagene. Eller bli inspirert av vårens farger og velg en regnjakke i en frisk nyanse som vil lyse opp selv de mest regntunge dagene. Med denne allværsjakken kan du gå ut i regnet med stil og selvtillit.

Regnjakker
Dame i lyseblå allværsjakke fra Jean Paul
7.

Blazer

Blazer er et godt alternativ for vårjakker når været blir varmere. Gå for en blazer i tweedkvalitet eller lin for å legge til et snev av tekstur og dybde til antrekket ditt. Alternativt kan du velge den klassiske bouclé-jakken, som denne våren er tilbake for fullt. En blazer er et must i enhver garderobe og en garderoberedder for ethvert antrekk for en sofistikert og trendy stil.

Blazer
Dame i blå rutete blazer fra Marie Philippe
Vårjakker til dame