Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Fri frakt til nærmeste Match-butikk eller shop over 600,- og få gratis frakt.

 

Grønn rutete kåpe fra Marie Philippe

Vårjakkene vi ønsker oss nå

Det er ingen tvil om at våren er en fin årstid. Vi tilbringer mer tid utendørs, og når nye sneakers er på plass, er vårjakken det neste vi skal kjøpe.

Den klassiske trenchcoaten

Den klassiske trenchcoaten har blitt et baseplagg i garderoben. Plagget har vært aktuelt gjennom 100 år, og er et sikkert tegn på at våren er i anmarsj. Vårens trenchcoat fra Va Vite, er dobbeltspent, har knapper og et belte med feminine detaljer. Fest beltet med en knute for å fremheve midjen og kombiner med et par kule jeans for en avslappet og moderne vår-look.

Skjortejakken er tilbake

Du kommer deg ikke unna «skjortejakken» denne våren, og denne fra Donna står øverst på ønskelisten. Fargen, snittet og detaljene har et kult og moderne uttrykk. Jakken har rett passform, brystlommer med knapper og splitt i siden. Den er akkurat passe avslappet og perfekt til hverdags gjøremål.

Sporty og avslappet

En kort vattert jakke med rett passform er en sikker vinner i vårgarderoben. Style jakken røft med cargobukse og et par kule sneakers eller med et beige skjørt og en hvit t-skjorte når temperaturen tillater det.

En feminin bestselger

Vår bestselgende ullkåpe fra Marie Philippe. Denne modellen kommer med belte, som gjør at den kan styles på mange forskjellige måter. Knyt beltet bak på ryggen, for å vise frem antrekket som skjuler seg under jakken, eller rundt livet for å fremheve midjen.

Tidløs ullkåpe

En tidløs ullkåpe passer som regel med resten av det du har i garderoben. Ullkåpen fra Marie Philippe har rene snitt som gir et eksklusivt og sofistikert uttrykk. Et must-have i vårgarderoben i våre øyne.

Oversized blazer

En beige ullblazer er vårens store trend. Kombiner blazeren med et par jeans, en høyhalset genser og sorte pumps for en kul og gjennomført look. Jakken er lett og ledig er dobbeltspent og holder deg varm med en myk ullblanding og fôring i ermene.

Se vårt utvalg av jakker & kåper til dame

Se også