Gå til innhold
SOMMERSALG! Opptil 50% på en MENGDE varer!
Rask levering Gratis retur 30 dagers returrett

Levering på døren! Shop online for over 1500,- og få gratis frakt!

Beige ullkåpe fra Marie Philippe og en grønn vaffeljakke fra Marie Philippe

Vårjakkene vi
ønsker oss nå

Gå for en kåpe i vårens it-farge.

Beige er en farge vi vil se mye av i trendbildet i år, og passer som regel med resten av det du har i garderoben. Ullkåpen fra Marie Philippe gir et sporty, men sofistikert uttrykk. Den er like kul å slenge over en sort cargobukse, lys slengbukse eller jeans.

Ullkåpe, Marie Philippe ord. pris 1999,-

Fasongen på kåpen er romslig som gjør at den kan brukes over de fleste antrekk. Jakken har splitt bak og en lengde til ovenfor kneet som gjør at den kan kombineres til både skjørt og bukser. Kåpen kommer i fargene mørkegrønn og beige.

Vatterte jakker og kåper er tilbake for fullt i motebildet

Du kommer deg ikke unna «vaffeljakker» denne våren, og denne fra Marie Philippe står øverst på ønskelisten. Fargen, snittet og detaljene har et feminint, men likevel moderne uttrykk.

Jakke, Marie Philippe ord. pris 1999,-

Jakken har en høy splitt med knapper i siden, rett passform og en lett vattering. Den er akkurat passe avslappet og perfekt til hverdagens gjøremål. Jakken kommer også i fargen marineblå.

- Style jakken med -

 

En feminin bestselger

Denne modellen kommer med belte, som gjør at den kan styles på mange forskjellige måter. Knyt beltet bak på ryggen, for å vise frem antrekket som skjuler seg under jakken, eller rundt livet for å fremheve midjen. Vi elsker den dype juvelfargen, og tar gjerne igjen fargen på genseren vi har under for å skape et lekent og gjennomført uttrykk.

Ullkåpe, Marie Philippe ord. pris 1999,-

Jakken har rene snitt og en ullblanding som gjør at den er svært bruksvennlig og slitesterk. Investerer du i «Live Kåpe» har du en jakke som både kan brukes på våren og vinterhalvåret.

 - Finn din favoritt -

Se vårt utvalg av jakker & kåper til dame