Gå til innhold
KundeklubbKundeserviceFinn butikk
KLIKK HER FOR Å BLI MEDLEM I MATCH KUNDEKLUBB
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Enten du foretrekker skinny jeans, slim fit jeans eller regular jeans har MATCH jeansen for deg. Finn den passformen som passer deg, som både ser bra ut og føles komfortabel.

1400x11008.jpg

Våre regular jeans til herre er både tidløse og klassiske, og passer til enhver anledning. Med sin romslige setevidde og rette ben får du en avslappet silhuett. Våre jeans kommer med god elastisitet som gir god bevegelsesfriet samtidig som de sitter komfertabelt på kroppen.

 

 

 

1400x11006.jpg

Slim jeans til herre er den mest populære passformen. Den passer perfekt til en avslappet hverdagsstil, men kan også dresses opp med en skjorte og jakke til mer formell anledning. Slim jeans skal sitte tett på kroppen, men ikke for stramt slik at de begrenser bevegelsesfrihet og minsker komfort. Med sin passform normal setevidde, normal livhøyde og smalnet ben passer den perfekt til de som ønsker en smalere silhuett. Våre stretch jeans sørger for at du får en jeans som passer for deg, samtidig som du er komfortabel.

 

 

 

1400x11007.jpg

Skinny jeans er den mest trendy jeansen til herre. Den gir et moderne, slankt og chick look til et hvert antrekk. Med sin passform smalt setevidde, normal livhøyde og avsmalnet ben passer skinny jeans til herre til de som ønsker en smalnere silhuett. Ved kjøp av skinny jeans er det viktig å finne den rette størrelsen, slik at den smalne passformen ikke blir for trang og du føler deg komfertabel. Våre jeans kommer med god stretch, slik at du føler deg komfertabel og får bevegelsesfrihet med den korrekte størrelsen. 

 

 

 

Se alle bukser & jeans