Gå til innhold

Levering på døren! Shop online over 1000,- og få FRI FRAKT!

Shorts til herre

Klassisk, trendy, sporty eller komfortabel - hva er din favoritt?

Hos Match finner du et beredt utvalg shorts til sommerens mange anledninger. Velg blant denim, chino, cargo, slim fit eller en klassisk bomullsshorts.

 

Mario Conti - Forli Struktur Shorts

Er en komfortabel og klassisk bomullsshorts med moderne passform. Kombiner med en enkel t-skjorte til hverdags, eller med skjorte og blazer til festlige anledninger. Sikre deg fargene marine og beige – to klassiske basisfarger som lett kan kombineres.

Redford - Relaxed Shorts

Det perfekte valget for avslappede og sporty sommerdager. Den elastiske snøringen i livet gir shortsen et sporty utrykk. Med god kvalitet i behagelig bomulls-stretch er denne shortsen perfekt til sommerens mange og varierte anledninger.

Redford - Boston Cargoshorts

Jordfarger og brente toner står sterkt i motebilde denne sommeren. Cargo shortsen er en trend-favoritt i årets kolleksjon, og passer perfekt til den motebevisste kunden. Style den gjerne med en enkel hvit t-skjorte og tidsriktig sneakers.

Jean Paul - Badeshorts

Årets badeshorts skal være fargerik! Lek deg med sterke farger og mønstrede print. I årets badeshorts-kolleksjon fra Jean Paul finner du alt fra den ensfargede klassikeren, til sterke farger og print. Ikke vær redd for å kombinere årets kolleksjon med fargerike t-skjorter for en sommerlig og leken-look.

 

SHORTS TIL HERRE

Utvalgte favoritter

Badeshorts

fra 499,-
Kombiner med t-skjorter

Perfekt for sommeren

T-SKJORTER

2 for 299,- / 2 for 399,-