Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Akkurat nå: gratis hjemlevering på alle ordre

Herre: 5 shorts til under 800kr

Hos Match finner du et bredt utvalg av shorts til sommerens mange anledninger.  Velg blant denim, chinos, cargo, lin eller en klassisk bomulls-shorts.

 

 

Redford

Relaxed Shorts

Det perfekte valget for avslappende og sporty sommerdager. Den elastiske strikk-snøringen i livet gir shortsen et sporty uttrykk. Med en god kvalitet i behagelig bomulls-stretch er denne shortsen perfekt til sommerens mange og varierte anledninger.

SHOP NÅ
Marineblå shorts fra Redford
Mario Conti

Forli Struktur Shorts

En komfortabel og klassisk bomullsshorts med moderne passform. Kombiner med en hvit t-skjorte til hverdags, eller med skjorte og blazere til formelle anledninger. Sikre deg fargene marine og beige – to basisfarger som kan kombineres til det meste.

SHOP NÅ
Beige chinosshorts til herre
Mario Conti

Warren Denim Shorts

En stilsikker og behagelig shorts i denim som vil ta den gjennom sommeren. Shortsen har god stretch og en normal passform. Denimshortsen er en favoritt- og passer like fint på vei til stranden, som på hytta eller hagefesten.

SHOP NÅ
Denimshorts fra Mario Conti
Redford

Harbour Cargo Shorts

En myk og behagelig shorts i vasket lin- og bomullskvalitet. Cargo shortsen er en favoritt blant gutta og er like aktuell i år som i fjor. Style den med en enkel t-skjorte og sneakers.

SHOP NÅ
Beige Cargo shorts fra Redford
Redford

Westford Shorts

En lang cargoshorts passer perfekt for han som ønsker en lengre shorts. Shortsen har en myk og behagelig bomullskvalitet og med mulighet for snøring nederst på beina.

SHOP NÅ
Lang cargo shorts til herre fra Redford
Bestselgere fra Redford og Mario Conti
Se også

2 for

299,-

På utvalgte t-skjorter til herre.