Gå til innhold
KundeklubbKundeserviceFinn butikk
FRI FRAKT OVER 600,- & GRATIS RETUR
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Dette er shortsene han skal ha i sommer!

Hos Match finner du et bredt utvalg av shorts til sommerens mange anledninger.  Velg blant denim, chinos, lin eller en klassisk bomulls-shorts.

 

 

Relaxed Shorts

fra Redford

Det perfekte valget for avslappende og sporty sommerdager. Den elastiske strikk-snøringen i livet gir shortsen et sporty uttrykk. Med en god kvalitet i behagelig bomulls-stretch er denne shortsen perfekt til sommerens mange og varierte anledninger. 

SHOP NÅ
Blå shorts fra Redford med strikk i midjen og snøring i midjen
Linshorts

Mario Conti

En myk og behagelig shorts i komfortabel linkvalitet. Linshorten er en favoritt blant gutta og er like aktuell i år som i fjor. Style den med en enkel t-skjorte og sneakers eller skjorte for finere anledninger.

SHOP NÅ
Linshorts fra Mario Conti
Portland Lort

Shorts fra Redford

En lang cargoshorts passer perfekt for han som ønsker en lengre shorts. Shortsen har en myk og behagelig bomullskvalitet og med mulighet for snøring nederst på beina.

SHOP NÅ
Lang cargo shorts til herre fra Redford
Mauro bermudashorts

Mario Conti

Chinos shorts i en komfortabel lin/bommulsblanding med strikk i sidene og snøring i livet. Shortsen har et lett vasket uttrykk og perfekt til en pique eller skjorte til hagefesten i sommer.

SHOP NÅ
Hvit liv/bomullsshorts
Forli

Struktur Shorts fra Mario Conti

En komfortabel og klassisk bomullsshorts med moderne passform. Kombiner med en hvit t-skjorte til hverdags, eller med skjorte og blazere til formelle anledninger. Sikre deg fargene marineblå og beige– to basisfarger som kan kombineres til det meste.

SHOP NÅ
Blå chinosshorts til herre
Pierre Knit

Denim Shorts fra Jean Paul

En stilsikker og behagelig shorts i denim som vil ta den gjennom sommeren. Shortsen har god stretch og en normal passform. Denimshortsen er en favoritt- og passer like fint på vei til stranden, som på hytta eller hagefesten.

SHOP NÅ
Denimshorts fra Jean Paul

Sesongens favoritter fra Mario Conti, Redford og Jean Paul

2 for

399,-

På utvalgte t-skjorter til herre.