Gå til innhold
KundeklubbKundeserviceFinn butikk
FRI FRAKT OVER 600,- & GRATIS RETUR
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

7 sommerkjoler vi ønsker oss nå!

Utforsk vårt utvalg av luftige og stilige sommerkjoler som får deg til å føle deg både komfortabel og fantastisk!

Enten du leter etter den perfekte strandkjolen, kjolen til sommerfesten eller kjolen til bryllup har Match et bredt utvalg av kjoler til både hverdag og fest. Velg blant romantiske kjoler, klassiske linkjoler, maxikjoler og mye mer.

 

Linkjoler

Linkjolene er det perfekte valget for en avslappet dag på stranden eller en uformell piknik i parken. Det lette og luftige stoffene gjør linkjoler ideelle for varme sommerdager. Style kjolen med et par sandaler og en stor solhatt for den ultimate sommerlooken.

600x800_innhold_artikkelside_7 sommerkjoler vi ønsker oss nå!4.png
Celia linkjole, fra Marie Philippe

 

Omslagskjoler

Omslagskjolene er ikke bare elegante og feminine, de er også det perfekte valget for en avslappet og chic hverdagsstil. På varme vår- og sommerdager er disse kjolene en redning med sin lette og luftige design. Gå for et avslappet uttrykk ved å style kjolen med et par trendy sneakers, og du er klar for en dag fylt med komfort og stil.

image8kcd.png
Linnie omslagskjole i lin, fra Marie Philippe

 

Maxikjoler

Maxikjolene er allsidige og kan enkelt dresses opp eller ned etter anledningen. Perfekt for sommerfester eller en romantisk kveld på stranden. Legg til noen statement-smykker og et par hæler for å skape et elegant uttrykk.

imageaaqtd.png
Myra kjole i deilig viskose, fra Jean Paul

 

Skjortekjoler

Skjortekjolene er det ultimate valget for en avslappet sommerstil. Kjolen er perfekt for en dag på kontoret eller en lunsjdate med venner. Gå for en uformell look ved å style dem med et par behagelige sneakers. Med skjortekjolens allsidighet er du klar for solfylte sommerdager.

blobid0.png
Mary skjortekjole i linblanding, fra Va Vite
kommer snart

 

Korte kjoler

De korte kjolene er det perfekte valget for å omfavne sommerens varme. Denne feminine sommerkjole i lett bomull med korte volangermer passer perfekt for hverdagslige ærender eller til shopping i sydligere strøk.  Kombiner den med dine favorittsandaler eller sneakers for en avslappet, men likevel elegant sommerstil.

image5kauf.png
Victoria kjole, fra Va Vite

 

Bryllupskjoler

La deg fortrylle av denne elegante maxikjolen fra Donna. Denne uimotståelige kjolen vil sette prikken over i-en i ethvert bryllupp eller på sommerfesten. Denne maxikjolen i jaquardvevet viskose med metalleffekt gir deg en glamorøs følelse. De korte puffermene gir kjolen et subtilt preg av eleganse.

image6pfhm.png
Luxy kjole, fra Donna
kommer snart

 

Cut out kjoler

Denne romantiske og feminine maxikjolen fra Donna er en drøm av en sommerkjole. Enten det er en venninnemiddag eller sommerfesten, vil denne cut-out kjolen være det perfekte valget for en uforglemmelig stil.

image2qjmq.png
Tindra kjole, fra Donna
kommer snart