Gå til innhold
KundeklubbKundeserviceFinn butikk
KLIKK HER FOR Å BLI MEDLEM I MATCH KUNDEKLUBB
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Oppdater garderoben med sesongens jeans i stretch. Enten om du liker highwaist, skinny, straight, cropped, mom eller flare – så har vi jeansen for deg.

Våren er en perfekt tid for å oppdater buksegarderoben, men før du går til innkjøp av nye jeans er det et par ting du bør ha i bakhodet.

Hvordan kjøpe riktig jeans?

  1. For å vite hvilken størrelse du skal ha, bør du vite hvilken størrelse du bruker i en jeans uten stretch. En stretchbukse inneholder mellom 2-7% elastisitet og dersom buksen inneholder mer enn 5%, anbefaler vi at du går ned en størrelse sammenlignet med hva du vanligvis bruker.
    Er du usikker, klikk hjem 2 størrelser- vi har gratis retur, slik at du enkelt kan finne den perfekte jeansen for deg.

  2. Pass på at jeansen ikke sitter for stramt. Dersom den sitter for stramt, vil fibrene slites raskere, og kan derfor rakne.

  3. Velg riktig mengde med stretch – som passer deg best. Med 7% elastan eller elastisitet vil buksen føles ut som en tights, men hvis du velger en med 2%, vil du oppnå mer hold-in effekt.

Shop bukser & jeans >

 

1400x1100.jpg

Våre regular jeans er skinny jeans med normal lengde. Velg mellom høyt liv eller normalt liv og finn din favoritt blant disse bestselgerne. Disse buksene er allsidige og kan brukes til både hverdagslige og mer formelle anledninger. Enten om du velger å style den med en hvit t-skjorte for en uformell look eller med høye hæler og en bluse for en mer elegant stil, er disse buksene en garderobevinner.

 

Ine Jeans DAB
XS S M L XL XXL
Jean Paul 1 299,-

 

 

1400x11002.jpg

Vi har et stort utvalg av cropped skinny jeans til dame fra Jean Paul og Va Vite. Finn din favoritt jeans enten om det er i denim blå, hvit eller sort. Dette er absolutt sesongens must have bukse for våren.

 

 

 

1400x11003.jpg

Straight jeans har blitt populært i motebilde de siste årene. Med sin smale passform rundt sete og rette ben er den både klassisk og tidløs. For casual stil, style den med en hvit t-skjorte og en bomberjakke. For en mer klassisk stil style den med høye hæler, bluse og en clutch.

 

Ine straight jeans DAD
XS S M L XL XXL
Jean Paul 1 499,-

 

 

1400x11004.jpg

Mom jeans er den perfekte buksen for deg som ser etter en trendy og komfertabel jeans. Med sin høye midje, rette ben og avslappet passform gir den en avslappet uttrykk med en snev av retro. Denne passformen har blitt en garderobefavoritt de siste årene. 

 

 

 

1400x11005.jpg

Flare jeans er kjent for sin tettsittende passform rundt hoftene og lårene, og utsvinget nederst på buksebenet. Dette gir en slankende effekt på bena og får et flatterende uttrykk. Ønsker du en enda mer løsere og trendy passform er også wide jeans et alternativ.

 

Ine wide jeans DAC
XS S M L XL XXL
Jean Paul 1 499,-

 

 

Se alle bukser & jeans