Gå til innhold
Rask levering Gratis retur Retur frem til 9. januar

Levering på døren!
Shop online over 1000,- og få FRI FRAKT

4 stretch jeans for alle som elsker komfort

Oppdater garderoben med sesongens jeans i stretch. Enten om du liker highwaist, skinny, cropped eller flare – så har vi jeansen for deg.

SOPHIA

HIGHWAIST, REGULAR, CROPPED & FLARE

Sophia jeans er vår bestselger! Ikke rart, da den kommer i en fantastisk stretch som tilpasser seg perfekt etter kroppen. Med ulike lengder, modeller og farger finner du garantert din favoritt. For vi kan love deg - at dette er jeansen du vil elske.

SHOP NÅ
Jeans til dame, fra Va Vite
INE

HIGHWAIST & FLARE

En jeans med hold-in effekt som fremhever kroppsfasongen på en flatterende måte. Modellen har et behagelig mykt stoff, smal passform og et høyt liv – som gjør at den er like fin til hverdags, som fest!

Jeansen kommer i flere farger og modeller.

SHOP NÅ
PARIS

STRAIGHT, FLARE & SLIM

Paris jeans har god stretch, normal livhøyde og et tøyelig stoff som opprettholder fasongen. En jeans som skaper et nytt nivå av komfort og hold. Jeansen kommer i flere farger og modellene straight, flare og slim.

SHOP NÅ
Jeans til dame, fra Marie Philippe
CAMILLE

WIDE JEANS

Camille jeans har en behagelig stretch kvalitet, som gjør at passformen både er behagelig og fleksibel. En klassisk og moderne jeans med normal midje, vide ben i myk bomull er en bukse man bør ha i garderoben i høst.

SHOP NÅ
Olabukse fra Jean Paul med vide ben
Hvordan velger du rett jeans-modell?
  1. For å vite hvilken størrelse du skal ha, bør du vite hvilken størrelse du bruker i en jeans uten stretch. En stretchbukse inneholder mellom 2-7% elastisitet og dersom buksen inneholder mer enn 5%, anbefaler vi at du går ned en størrelse sammenlignet med hva du vanligvis bruker.
    Er du usikker, klikk hjem 2 størrelser- vi har gratis retur, slik at du enkelt kan finne den perfekte jeansen for deg.

  2. Pass på at jeansen ikke sitter for stramt. Dersom den sitter for stramt, vil fibrene slites raskere, og kan derfor rakne.

  3. Velg riktig mengde med stretch – som passer deg best. Med 7% elastan eller elastisitet vil buksen føles ut som en tights, men hvis du velger en med 2%, vil du oppnå mer hold-in effekt.
Se vårt utvalg av jeans- og buksemodeller til dame