Gå til innhold
KundeklubbKundeserviceFinn butikk
KLIKK HER FOR Å BLI MEDLEM I MATCH KUNDEKLUBB
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Høstens jeans for alle som elsker komfort!

Oppdater garderoben med sesongens jeans i stretch. Enten om du liker highwaist, skinny, straight, cropped, mom eller flare – så har vi jeansen for deg.

Høsten er en perfekt tid for å oppdater buksegarderoben, men før du går til innkjøp av nye jeans er det et par ting du bør ha i bakhodet.

Hvordan kjøpe riktig jeans?

  1. For å vite hvilken størrelse du skal ha, bør du vite hvilken størrelse du bruker i en jeans uten stretch. En stretchbukse inneholder mellom 2-7% elastisitet og dersom buksen inneholder mer enn 5%, anbefaler vi at du går ned en størrelse sammenlignet med hva du vanligvis bruker.
    Er du usikker, klikk hjem 2 størrelser- vi har gratis retur, slik at du enkelt kan finne den perfekte jeansen for deg.

  2. Pass på at jeansen ikke sitter for stramt. Dersom den sitter for stramt, vil fibrene slites raskere, og kan derfor rakne.

  3. Velg riktig mengde med stretch – som passer deg best. Med 7% elastan eller elastisitet vil buksen føles ut som en tights, men hvis du velger en med 2%, vil du oppnå mer hold-in effekt.
Våre bestselgere
SOPHIA

HIGHWAIST, REGULAR, CROPPED, STRAIGHT, FLARED, WIDE, MOM & CURVY

Sophia jeans er vår bestselger! Ikke rart, da den kommer i en fantastisk stretch som tilpasser seg perfekt etter kroppen. Med ulike lengder, modeller og farger finner du garantert din favoritt. For vi kan love deg - at dette er jeansen du vil elske. Nå har vi også lansert en mom modell - se den her.

HIGHWAIST, REGULAR, CROPPED, STRAIGHT, FLARED, WIDE, MOM & CURVY
Sophia jeans fra Va Vite til dame
SOPHIA

STRAIGHT JEANS

Dette er en lett vasket jeans med høyt liv uten slitasje effekter. Denne passer for de som ønsker en smal setevidde med en tettsittende silhuett og rette ben fra lår og ned.

SHOP NÅ
Sophia straight jeans til dame fra Va Vite fra
SOPHIA

REGULAR JEANS

En jeans med høyt liv og normal lengde. Buksen har kontrastdetaljer med glidelås i front. 

SHOP NÅ
Sophia Regular Jeans til dame
SOPHIA

FLARED SPLIT JEANS

Behagelig jeans med high waist, glidelåslukning, og sleng med splitt nederst i sidesømmen. 

SHOP NÅ
Sophia flared split jeans til dame
PARIS

SLIM FIT JEANS

Paris jeans har god stretch, normal livhøyde og et tøyelig stoff som opprettholder fasongen. En jeans som skaper et nytt nivå av komfort og hold. Jeansen kommer i flere farger.

SHOP NÅ
Jeans til dame, fra Marie Philippe
SABINE

CROPPED, FLARED, REGULAR & ZIP

Sabine jeans har en eksklusiv stretch kvalitet, som gjør at den smale passformen både er behagelig og fleksibel. En klassisk jeans med normal midje, smale ben og god stretch. Finnes i flere modeller og farger.

SHOP NÅ
Sabine jeans, smal stretch jeans fra Jean Paul med normal livhøyde.
TINA

JEANS

En komfortabel jeans laget av 100% bomull, med et steinvasket uttrykk. Mom-fit, en ledig passform med ben som smalner inn nederst.  

SHOP NÅ
stretch jeans til dame fra Jean Paul
Se også