Gå til innhold
KundeklubbKundeserviceFinn butikk
FRI FRAKT OVER 600,- & GRATIS RETUR
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur
dame-i-beige-trenchcoat

Vårens it-jakke: tidløs trenchcoat til dame

Med våren rett rundt hjørnet er det på tide å oppdatere jakkegarderoben med nøkkelplagget som aldri går av moten: trenchcoat. Er det en vårjakke du skal investere i denne våren så er det den tidløse trenchcoaten. Denne klassiske jakken er ikke bare en funksjonell jakke, men også et stilikon som løfter ethvert antrekk.

Trenchcoat - en tidløs klassiker

Trenchcoaten har vært en fast favoritt i moteverdenen i årtier. Med sin elegante silhuett og allsidige stil er den et nødvendig tilskudd til enhver kvinnes garderobe. Fra regnværsdager til kjølige vårmorgener -  trenchcoaten det perfekte valget.

Klassisk lang beige trenchcoat

Mila trenchcoat fra Va Vite er en bestselger og gir deg den tidløse elegansen du trenger for våren. Med dobbeltspent design, belte og klassisk krage, er denne trenchcoaten et nøkkelplagg som passer til enhver anledning.

match_matchfashion_damejakker_klassisk trenchcoat_dame_Va Vite_beige trenchcoat.png

Mila trenchcoat fra Va Vite

 

Klassisk trenchcoat i marine fra Jean Paul

Grace trenchcoat fra Jean Paul er det ideelle valget for deg som ønsker en klassisk og tidløse vårjakke. Med sin tidløse design og 5000 mm vannsøyle er denne trenchcoaten en investering du vil sette pris på sesong etter sesong - og som er perfekt for vårens skiftende værforhold.

imageuswwi.png

Grace trenchcoat fra Jean Paul

 

Kort trenchcoat - vårens trendjakke

 Korte jakker er ekstra trendy i år, og vår Va Vite Mila kort trenchcoat gir deg akkurat den riktige mengden sjarm. Denne korte varianten har knappet skulderklaff, klassisk krage og et regulerbart ermespensel, som gir deg en personlig passform som matcher din stil.

match_matchfashion_damejakker_klassisk trenchcoat_korte jakker_dame_Va Vite_Beige kort trenchcoat.png

Mila kort trenchcoat fra Va Vite

 

Svart trenchcoat fra Donna - tidløs og trendy

 Gå for en moderne vri av den klassiske trenchcoaten med Fride trenchcoat fra Donna. Med detaljer som et bredt knytebelte i livet og brede skulderklaffer, kombinerer denne trenchcoaten funksjonalitet med stil. Den ledige passformen gir deg komfort hele dagen.

match_matchfashion_vårtrender_trenchcoat_Donna_2024.png

Fride trenchcoat fra Donna

 

Grønn trenchcoat - frisk og stilig:

Frisk opp vårgarderoben din med vår Va Vite Mila trenchcoat i grape leaf. Denne grønne trenchcoaten tilfører en pop av farge til ethvert antrekk og er det perfekte valget for deg som ønsker å skille seg ut fra mengden.

imager897h.png

Mila kort trenchcoat fra Va Vite

 

Elegant trenchcoat - ekstra fin

Legg til en ekstra dose eleganse til dine antrekk med Celeste trenchcoat fra Marie Philippe. Den dobbeltspente trenchcoaten i lekker kvalitet er helforet og har bærestykke og splitt bak. Med store knapper i front og et belte i livet, gir denne trenchcoaten et sofistikert preg til ethvert antrekk.

imageo2cvc.png

Celeste trenchcoat fra Marie Philippe

 

Ved å investere i en trenchcoat av høy kvalitet vil du ikke bare være klar for vårens uforutsigbare vær, men også for en sesong med tidløs stil og sofistikert eleganse. La denne allsidige jakken være hjørnesteinen i din vårgarderobe.

Trenchcoat til dame