Gå til innhold

Vårens kjolenyheter

Kjolene som er perfekt til våren så vel som til sene sommerkvelder

Er du på jakt etter den perfekte vårkjolen, dåp, bryllup eller sene sommerkvelder har Match akkurat det du ser etter. Felles for alle kjolene er at de kan styles opp og ned, så her har du plagg for absolutt alle anledninger. Delikate farger, blomsterprint og flagrende silhuetter er kun noe av det som beskriver sesongens kolleksjon.

 

1

SANDY KJOLE

Fasongen på denne kjolen gjør den helt perfekt. Den er like fin til hverdags som finere anledninger. Style gjerne med en jeans under, for en avslappet hverdagsstil.
SANDY KJOLE
2

ELLA KJOLE

Midi kjoler er like fint til våren som om sommeren. Med et par lekre ankelstøvletter og en blå olajakke, har du et perfekt vårantrekk.
ELLA KJOLE
3

ERIN BLOMSTER LINKJOLE

Enkel og klassisk. Linkjolen er den perfekte kjolen til en varm sommerdag, vel som festfin til kvelden. Den kommer i flere varianter, farger og mønster slik at du kan finne din favoritt.
ERIN BLOMSTER LINKJOLE
4

ERIN BLOMSTER LINKJOLE

Blomsterdrøm! Omslagskjolen er like aktuell i år som i fjor. Denne fantastiske kjolen er et supert alternativ til 17.mai-feiringen, eller til sommerbryllupet.
ERIN BLOMSTER LINKJOLE
5

IBEN ROSE MAXIKJOLE

Til hverdags kan du bytte ut de høye helene med et par sneakers eller sandaler. Kjolen som er perfekt til våren vel som til sene sommerkvelder.
IBEN ROSE MAXIKJOLE
6

ARIEL MAXIKJOLE

Fotside kjoler er like fint til våren som om sommeren. Style kjolen med sorte strømper, skinnjakke og boots, så har du et antrekk som kan leve lenge!
ARIEL MAXIKJOLE
7

ANAIS KJOLE & MARINA SKJORTEKJOLE

Vi elsker det bohemske preget over disse kjolene. To favoritter som kommer til å bli godt brukt i sommer.
ANAIS KJOLE & MARINA SKJORTEKJOLE
8

ARIEL KJOLE

Den perfekte sommerkjolen som er like fin på vei til stranden, som med nette sneakers på jobb, eller med høye heler til kvelden.
ARIEL KJOLE
SE VÅRE FAVORITTER

TILBEHØR FRA

59,-
TILBEHØR

UTVALGTE FAVORITTER