Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Fri frakt t.o.m 24.oktober

 

 

Kjolene som får oss i sommermodus!

Er du på jakt etter den perfekte sommerkjolen har disse kjolene akkurat det du ser etter.

Felles for alle kjolene er at de kan styles opp og ned, så her har du plagg for absolutt alle anledninger. Delikate farger, blomsterprint og flagrende silhuetter er kun noe av det som beskriver sesongen kjolekolleksjon. Donna, Va Vite, Marie Philippe og Jean Paul har kjolene som passer like godt på vei til stranden som sene sommerkvelder.

Favoritt

Va Vite

Omslagskjolen er like aktuell i år som i fjor. Det siste året har vi bodd i komfortable klær, og vi bytter gjerne ut joggedressen med en komfortabel og kul kjole som passer til alt!

SHOP NÅ
Ariel Omslagskjole, Lyseblå omslagskjole med små blomster
Blonder

Marie Philippe

Denne fantastiske blondetunikaen pakker vi til ferien i sommer. Den er like fin på båttur som til sene sommerkvelder med venner og familie. Mens vi venter på sommer styler vi den over et par lyse jeans med sleng.

SHOP NÅ
Thula Tunika fra Marie Philippe med blonder
Omslags­kjolen

Marie Philippe

Den perfekte kjolen med v-hals, omslag og knyting i midjen! Kombiner den til en olajakke og hvite tøysko, eller med sandaler og en lekker stråveske på vei til stranden.

SHOP NÅ
Sundyva Kjole med lekkert rosa, gult og blått blomstermønster
Blomster­drøm

Marie Philippe

En sikker blomsterdrøm! Den gulvlange kjolen er et stilsikkert valg til både hverdag, hagefesten og finere anledninger som dåp og bryllup. Med enkle grep er dette en kjole du kan oppdatere på 1-2-3. Kjolen kommer også i fargen rosa.

SHOP NÅ
Gulvlang turkis blomsterkjole fra Marie Philippe. Iben Kjole med blomstermønster
Best­selgere

Va Vite

Ariel serien fra Va Vite er bestselgere du må sikre deg denne sesongen. Både kjolen og skjørtet føles lett og behagelig på kroppen og er perfekt i sommervarmen.

SHOP KJOLE
Ariel Kappekjole med knapper, puffermer og belte i midjen
Klassisk Lin

Marie Philippe

Linkjolen er den perfekte kjolen til en varm sommerdag, så vel som fest-fin til kvelden. Den kommer både med arm og uten arm, samt i flere farger og mønster. Den er av 100% lin og har innvendig fôr.

SHOP NÅ
Eirin Linkjole med blondemønster og Kristine Linkjole i rødt
Romantisk

Donna

En romantisk kjole i engelsk brodert blonde med det lille ekstra gir et luksuriøst og sofistikert uttrykk. Med sin korte lenge og voluminøse snitt gjør at kjolen kler de fleste kroppstyper.

SHOP NÅ
Poppy kjole fra Donna med engelsk blonde
Feminin i blonder

Marie Philippe

Den perfekte kjolen i 100% bomull som er ideell i varmen! Den er like fin til piknik i parken som med nette sneakers på vei til jobb.

SHOP NÅ
Alonia Kjole fra Marie Philippe. Blå blondekjole med engelsk blonde

 

Sjekk ut flere av våre favoritter
fra kolleksjonen

Fullfør antrekket
med dette tilbehøret

 

Se vårt utvalg av kjoler & skjørt