Gå til innhold
KundeklubbKundeserviceFinn butikk
FRI FRAKT OVER 600,- & GRATIS RETUR
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Kjolene som får deg i vårstemning

Er du på jakt etter den perfekte kjolen til 17.mai, dåp, bryllup eller sommerkjoler har Match akkurat det du ser etter.

 Felles for alle kjolene er at de kan styles opp og ned, så her har du plagg for absolutt alle anledninger. Delikate farger, blomsterprint og fantastiske silhuetter er kun noe av det som beskriver sesongens mange kjoler. Vi viser deg noen av sesongens favoritter.

 

Marie Philippe

Sofistikert

Ann kjole er en drøm som er like fin til bryllup, 17.mai som til dåp. En fantastisk kjole i nydelig kvalitet, som både ser og oppleves som eksklusiv og sofistikert. Dette er kjolen vi gleder oss til å ha solbrune legger i.

SHOP NÅ
Ann kjole
Marie Philippe

Klassisk Lin

Linkjolen er den perfekte kjolen til en varm sommerdag, så vel som fest-fin til kvelden. Denne sesongen vil vi ha et godt utvalg i linkjoler. Både med- og uten arm, samt i flere farger og fasonger. Celia kjole er av 100% lin og er den perfekte hverdagskjolen.

SHOP NÅ
Celia linkjole i lys skogsgrønn
Marie Philippe

Favoritt

Denne fantastiske kjolen er like fin til finere anledninger, som til sene sommerkvelder med venner og familie. Mens vi venter på sommer så styler vi den med hvite tøysko og en lys kort trenchcoat eller denimjakke.

SHOP NÅ
Ann blondekjole fra Marie Philippe
Va Vite

Bestselger

Omslagskjolen fra Va Vite er like aktuell i år som i fjor. Med en behagelig viskoseblanding, er dette en kjole som føles lett og myk på kroppen. Vi bytter gjerne ut sneakersene med sandaler når været tilalter det.

SHOP NÅ
Ariel Omslagskjole, omslagskjole med små blomster
Marie Philippe

Romantisk

En romantisk kjole i engelsk brodert blonde med det lille ekstra gir et luksuriøst og sofistikert uttrykk. Med sin korte lenge og voluminøse snitt gjør at kjolen kler de fleste kroppstyper.

SHOP NÅ
Thara fra Donna med engelsk blonde
Marie Philippe

Elegant

Denne elegante kjolen i viskose og silke passer perfekt til våren og sommerens mange anledninger som bryllup, konfirmasjon og sommerfester. Kombiner kjolen med et par høye hæler og gjøre deg klar for sommerens fester. For en mer avslappet stil style med et par lave sneakers og denimjakke.

SHOP NÅ
Lang kjole i rosa fra Marie Philippe
Marie Philippe

Feminin

Den perfekte kjolen i 100% lin er ideell i varmen! Den er like fin til piknik i parken som med nette sneakers på vei til jobb.

SHOP NÅ
Meghan omslagskjole i lin fra Marie Philippe
Jean Paul

Blomsterstrøm

En sikker blomsterdrøm! Den lange kjolen er et stilsikkert valg til finere anlednigner som dåp og bryllup. Til hverdag eller hagefesten kombinerer vi den med hvite superga og en olajakke.

SHOP NÅ
Jean Paul blomsterede kjole

 

 

Se vårt utvalg av
kjoler & skjørt