Gå til innhold
KundeklubbKundeserviceFinn butikk
KLIKK HER FOR Å BLI MEDLEM I MATCH KUNDEKLUBB
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Kjolene som får deg i vårstemning

Er du på jakt etter den perfekte vårkjolen til 17.mai, dåp, bryllup eller sene sommerkvelder har Match akkurat det du ser etter.

 Felles for alle kjolene er at de kan styles opp og ned, så her har du plagg for absolutt alle anledninger. Delikate farger, blomsterprint og fantastiske silhuetter er kun noe av det som beskriver sesongens mange kjoler. Vi viser deg noen av sesongens favoritter.

 

Donna

Blomsterstrøm

En sikker blomsterdrøm! Den lange kjolen er et stilsikkert valg til finere anlednigner som dåp og bryllup. Til hverdag eller hagefesten kombinerer vi den med hvite superga og en olajakke.

SHOP NÅ
Delani kjole fra Donna i blomstermønster
Donna

Omslagskjolen

Denne gingham kjolen sjekker av på alle bokser! Vi elsker det feminine uttrykket og hvordan rutene, volangene og v-halsen blir fremhevet. Denne kommer til å bli en favoritt nå og utover sommeren.

SHOP NÅ
Gingham omslagskjole i lyseblå med ruter og volanger
Marie Philippe

Favoritt

Denne fantastiske kjolen pakker vi til ferien i sommer. Den er like fin til finere anledninger, som til sene sommerkvelder med venner og familie. Mens vi venter på sommer så styler vi den med hvite tøysko og en lys kort vårjakke.

SHOP NÅ
Ronja kjole fra Marie Philippe med blonder
Va Vite

Bestselger

Omslagskjolen fra Va Vite er like aktuell i år som i fjor. Med en behagelig viskoseblanding, er dette en kjole som føles lett og myk på kroppen. Vi bytter gjerne ut sneakersene med sandaler når været tilalter det.

SHOP NÅ
Ariel Omslagskjole, Lyseblå omslagskjole med små blomster
Marie Philippe

Klassisk Lin

Linkjolen er den perfekte kjolen til en varm sommerdag, så vel som fest-fin til kvelden. Denne sesongen vil vi ha et godt utvalg i linkjoler. Både med- og uten arm, samt i flere farger og fasonger. Celia kjole er av 100% lin og er den perfekte hverdagskjolen.

SHOP NÅ
Celia linkjole i lys skogsgrønn
Va Vite

Feminin

Den perfekte kjolen i 100% bomull som er ideell i varmen! Den er like fin til piknik i parken som med nette sneakers på vei til jobb.

SHOP NÅ
Ariel kjole fra Va Vite
Marie Philippe

Sofistikert

Ann kjole er en drøm som er like fin til bryllup, 17.mai som til dåp. En fantastisk kjole i nydelig kvalitet, som både ser og oppleves som eksklusiv og sofistikert. Dette er kjolen vi gleder oss til å ha solbrune legger i.

SHOP NÅ
Ann kjole
Marie Philippe

Romantisk

En romantisk kjole i engelsk brodert blonde med det lille ekstra gir et luksuriøst og sofistikert uttrykk. Med sin korte lenge og voluminøse snitt gjør at kjolen kler de fleste kroppstyper.

SHOP NÅ
Thara fra Donna med engelsk blonde

 

 

Se vårt utvalg av kjoler & skjørt