Gå til innhold
KundeklubbKundeserviceFinn butikk
BLI MEDLEM I MATCH KUNDEKLUBB
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur
Genser med zip til herre

Genseren du bør investere i nå

La deg inspirere av vårt utvalg av zip gensere til herre i god kvalitet, perfekt for den norske høsten og vinteren.

Høsten er her og det går mot kjølige dager, og en varm og stilig zip genser er et must i garderoben. Vi har et godt utvalg av zip gensere i ulik kvalitet fra bomullsgenser til genser i merinoull og lammeull. Uansett om du er på jakt etter den perfekte genseren for en dag på jobben, en avslappende helg i fjellet eller en kveld ute med venner, har vi noe som vil passe din stil og behov.

Zip genser i merinoull

En zip genser i merinoull er det perfekte valget hvis du ønsker det aller beste når det kommer til komfort og varme. Merinoull er kjent for sin isolasjonsevne og mykhet. Materialet er pustende, og derfor ideelt for høsten når været er skiftende. Kombiner zipgenseren med en jeans eller chinos for en avslappet, men sofistikert look.

Shop gensere i merinoull

 

Zip genser med struktur

Hvis du ønsker å tilføre litt til antrekket ditt, bør du vurdere en zipgenser med struktur. En strukturert zipgenser passer perfekt til et par klassiske bukser eller enkle ensfargede skjorter. 

Bestselger fra Redford i bomull

En av våre bestselgende zipgensere er Scott zipgenseren fra Redford. Det som gjør den ekstra spesiell er vrangbordene på albuene, som gir en unik og tøff touch til plagget. Scott zipgenseren passer perfekt for menn i alle aldre, og den kan enkelt styles opp eller ned avhengig av anledningen.

Se vårt utvalg av gensere & cardigans

 

Stylingguide

Her er noen enkle tips for å hjelpe deg med å få mest mulig ut av dette essensielle plagget:

 

Casual Look:

For en avslappet hverdagsstil, kombiner zipgenseren med et par mørke jeans og hvite sneakers. Legg til en enkel t-skjorte under genseren for ekstra lag med varme.

 

 

Business Casual:

Hvis du trenger å kle deg litt mer formelt, kan du bruke zipgenseren over en skjorte med krage og under en blazer. Dette gir et sofistikert og profesjonelt utseende.

 

 

Outdoor Event:

For utendørsaktiviteter som en tur i skogen eller en dag på fjellet, er zipgenseren ideell. Kombiner den med en vindtett jakke og varme bukser for å holde deg varm og komfortabel.

 

Neil dunjakke AIE
Jean Paul
S M L XL XXL XXXL
5 999,-
Arcalod EM6
Jean Paul
41 42 43 44 45 46
899,-

 

Uansett om du velger en zipgenser i merinoull, en med struktur eller Scott zipgenseren fra Redford, er dette plagget en uunnværlig del av garderoben din i høst og vinter.