Gå til innhold
KundeklubbKundeserviceFinn butikk
KLIKK HER FOR Å BLI MEDLEM I MATCH KUNDEKLUBB
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Diondra blazer

Velg farge
Grå: Rainy Day Grå: Rainy Day
1 299,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Dobbelspent linblazer med krage og slag i lett oversized passform med ton i ton knapper og klaffelommer i front. Blazeren har rett avslutning på ermet, splitt bak og er helforet. Kan kjøpes med Diondra bukse eller shorts for matchende sett. Les mer

Mer info

Mer info

Dobbelspent linblazer med krage og slag i lett oversized passform med ton i ton knapper og klaffelommer i front. Blazeren har rett avslutning på ermet, splitt bak og er helforet. Kan kjøpes med Diondra bukse eller shorts for matchende sett.

Materialer: 100% Lin
Fargekode: I2X
Artikkelnummer: 7250453

Vask og vedlikehold

Tåler ikke vask.

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

Tåler ikke tørketrommel.

opp til 3% krymp

Frakt og retur

Match tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 600,-)

Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen.

Hvis ordren ikke er hentet etter 7 dager blir den automatisk returnert til vårt lager. Ønsker du å utsette fristen med nye 7 dager kan du gjøre dette gratis på my.postnord.no PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt kundeservice  for å avtale ny ordreutsendelse.

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler