Gå til innhold

 Levering på døren! FRI FRAKT på alle ordre.

Sophia Curvy Straight Jeans

Mellomblå steinvasket jeans fra VA VITE sitt Curvy konsept, med mellomhøyt liv og vaskede slitasjeeffekter jevnt over. Buksen har blå skinnetikett med logo i livet bak og kontrastdetaljer med glidelås i front. Innerbenlengde i str 46 er 77,5cm. Lengden vil variere 1 cm opp og ned i størrelse. Passform: Vår PLUSS size passform som komplimenterer kvinner med mer kurver og former. Smal setevidde med en tettsittende silhuett for kurver og rette ben fra lår og ned. Fotvidde i str 46 er 20,5cm. Materiale: 9.5 OZ denim i en mellomblå indigo innfarging med høy elastisitet. Les mer

PLUS SIZE
Velg farge
Blå: Stonewashed + Used Blå: Stonewashed + Used
799,-
Velg størrelse:

Fri frakt på alle ordre

Levering på døren

30 dager returrett

 • Mellomblå steinvasket jeans fra VA VITE sitt Curvy konsept, med mellomhøyt liv og vaskede slitasjeeffekter jevnt over. Buksen har blå skinnetikett med logo i livet bak og kontrastdetaljer med glidelås i front. Innerbenlengde i str 46 er 77,5cm. Lengden vil variere 1 cm opp og ned i størrelse. Passform: Vår PLUSS size passform som komplimenterer kvinner med mer kurver og former. Smal setevidde med en tettsittende silhuett for kurver og rette ben fra lår og ned. Fotvidde i str 46 er 20,5cm. Materiale: 9.5 OZ denim i en mellomblå indigo innfarging med høy elastisitet.

  Materialer: 92% bomull, 6% polyester, 2% elastan
  Fargekode: DAB
  Artikkelnummer: 7246419

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Tåler kjemisk rensing i fluorkarboner.

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1000,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.