Gå til innhold

Sophia High Waist Regular Blk.Blk Jeans

5-lommers jeans med komfortabel stretch og høyt liv. Buksen har gylf med glidelås og knapp øverst, kontrastdetaljer og blå skinnetikett med logo i livet bak. Passform: Ettersittende modell med smale ben. Kvalitet: 9.25 OZ denim i en sort innfarging med høy elastisitet. Vask: sort grunnfarge i en lett vasket prosess uten slitasje. Vasken gir et rent uttrykk. Mer

Velg farge
Blå: Garmentwashed Blå: Garmentwashed
699,-
Velg størrelse:
 • Ikke på lager i Matchbutikker
 • 5-lommers jeans med komfortabel stretch og høyt liv. Buksen har gylf med glidelås og knapp øverst, kontrastdetaljer og blå skinnetikett med logo i livet bak. Passform: Ettersittende modell med smale ben. Kvalitet: 9.25 OZ denim i en sort innfarging med høy elastisitet. Vask: sort grunnfarge i en lett vasket prosess uten slitasje. Vasken gir et rent uttrykk.

  Materialer: 92% bomull, 6% polyester og 2% elastan
  Fargekode: D03
  Artikkelnummer: 7241839

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader (trinn 1 på strykejernet)

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Ved hent i butikk, får du gratis frakt til nærmeste Match-butikk. Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.