Gå til innhold
KundeklubbKundeserviceFinn butikk
KLIKK HER FOR Å BLI MEDLEM I MATCH KUNDEKLUBB
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Sina jakke

LIMITED COLLECTION
Velg farge
Brun: Beige Brun: Beige
1 799,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Jakke i varsitystil i behagelig kvalitet med ull og ermer av PU. Jakken har en D badge på brystet, matchende fôr, hempe i nakken og stripete ribkanter. Lukkes med logoknapper i front. Ledig passform. Modellen er 178 cm høy og har på seg størrelse M. Les mer

Mer info

Mer info

Jakke i varsitystil i behagelig kvalitet med ull og ermer av PU. Jakken har en D badge på brystet, matchende fôr, hempe i nakken og stripete ribkanter. Lukkes med logoknapper i front. Ledig passform. Modellen er 178 cm høy og har på seg størrelse M.

Materialer: 70%polyester, 30%ull
Fargekode: A9S
Artikkelnummer: 7503041

Vask og vedlikehold

Tåler ikke vask.

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

Tåler ikke tørketrommel.

Frakt og retur

Match tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 600,-)

Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen.

Hvis ordren ikke er hentet etter 7 dager blir den automatisk returnert til vårt lager. Ønsker du å utsette fristen med nye 7 dager kan du gjøre dette gratis på my.postnord.no PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt kundeservice  for å avtale ny ordreutsendelse.

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler