Gå til innhold
Returrett på julegaver t.o.m 15.januar
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Få julegavene levert på døren!
Fri frakt når du handler over 600,-

Ida Pysjamas sett

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain Hvit: Marshmallow Hvit: Marshmallow
499,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Feminint pysjamassett med t-skjorte og bukse i 100% bomull. T-skjorten har kort erm, rund hals, ledig passform og metallogo nede. Buksen er i behagelig rutet flannel i delikate farger, har brodert logo på venstre side og komfortabel elastikk i livet og nederst på beina. Settet kommer i en lekker gaveeske. Les mer

  • Ikke på lager i Matchbutikker
Mer info

Mer info

Feminint pysjamassett med t-skjorte og bukse i 100% bomull. T-skjorten har kort erm, rund hals, ledig passform og metallogo nede. Buksen er i behagelig rutet flannel i delikate farger, har brodert logo på venstre side og komfortabel elastikk i livet og nederst på beina. Settet kommer i en lekker gaveeske.

Materialer: 100% bomull
Fargekode: EM6
Artikkelnummer: 7248609

Vask og vedlikehold

Normal maskinvask maks 40º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

Tåler ikke tørketrommel.

Frakt og retur

Match tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 600,-)

Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen.

Hvis ordren ikke er hentet etter 7 dager blir den automatisk returnert til vårt lager. Ønsker du å utsette fristen med nye 7 dager kan du gjøre dette gratis på my.postnord.no PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt kundeservice  for å avtale ny ordreutsendelse.

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler