Gå til innhold
KundeklubbKundeserviceFinn butikk
KLIKK HER FOR Å BLI MEDLEM I MATCH KUNDEKLUBB
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Faustine linshorts

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain Brun: Plaza Taupe Brun: Plaza Taupe
674,- før 899,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Feminin shorts i behagelig lin og bomullsblanding med rynket elastikk i livet, løst knytebelte og beltestropper i livet. Shortsen har stikklommer i sidene, passepoilerte baklommer, ben med vidde og lengde ca til midt på låret. Liten sølvfarget metallbadge med logo ved baklomme. Modellen er 176 cm høy og bruker str M. Les mer

Mer info

Mer info

Feminin shorts i behagelig lin og bomullsblanding med rynket elastikk i livet, løst knytebelte og beltestropper i livet. Shortsen har stikklommer i sidene, passepoilerte baklommer, ben med vidde og lengde ca til midt på låret. Liten sølvfarget metallbadge med logo ved baklomme. Modellen er 176 cm høy og bruker str M.

Materialer: 52% Lin, 48% bomull
Fargekode: EM6
Artikkelnummer: 7250309

Vask og vedlikehold

Finvask maks 40º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

Tåler ikke tørketrommel.

Vaskes med tilsvarende farger.

Frakt og retur

Match tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 600,-)

Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen.

Hvis ordren ikke er hentet etter 7 dager blir den automatisk returnert til vårt lager. Ønsker du å utsette fristen med nye 7 dager kan du gjøre dette gratis på my.postnord.no PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt kundeservice  for å avtale ny ordreutsendelse.

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler