Gå til innhold
KundeklubbKundeserviceFinn butikk
KLIKK HER FOR Å BLI MEDLEM I MATCH KUNDEKLUBB
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Arabella bluse

Velg farge
Svart: Black Svart: Black
449,- før 899,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Bluse i myk chiffon med striper i satengeffekt og feminint peplumliv med blondedetalj. Blusen har zip i siden, halvhøy krage med knapp og splitt og liten blondekant, volangdetaljer foran og bak, og lang vid erm med høy knappet mansjett. Innvendig utagbar singlet. Les mer

Mer info

Mer info

Bluse i myk chiffon med striper i satengeffekt og feminint peplumliv med blondedetalj. Blusen har zip i siden, halvhøy krage med knapp og splitt og liten blondekant, volangdetaljer foran og bak, og lang vid erm med høy knappet mansjett. Innvendig utagbar singlet.

Materialer: 100Polyester
Fargekode: CAB
Artikkelnummer: 7501506

Vask og vedlikehold

Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

Tåler ikke tørketrommel.

Hengetørkes i skyggen

Frakt og retur

Match tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 600,-)

Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen.

Hvis ordren ikke er hentet etter 7 dager blir den automatisk returnert til vårt lager. Ønsker du å utsette fristen med nye 7 dager kan du gjøre dette gratis på my.postnord.no PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt kundeservice  for å avtale ny ordreutsendelse.

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler