Gå til innhold
KundeklubbKundeserviceFinn butikk
BLI MEDLEM I MATCH KUNDEKLUBB
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Elsa skinnveske

1 799,-
Velg farge
Brun: Tobacco Brown Brun: Tobacco Brown
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.
Mer info

Mer info

Mini skulderveske fra Saddler. En romslig skulderveske som passer til både hverdag og fest. Innvendig har vesken to lommer som lukkes med en magnet og et rom i tekstil som lukkes med glidelås. Regulerbar skulderstropp med en lengde på maks 89 cm og min 71 cm. Vesken er laget av lyst buffel lær. Hver enkelt veske er unik og eldes slik at den får ett individuelt over tid. Disse endringene er mer distinkte på lyst lær, noe som gir mer karakter og gir hver veske en unik farge, tone og struktur.

Materialer: 100% skinn
Fargekode: AFD
Artikkelnummer: 7251567

Frakt og retur

Match tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 600,-)

Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen.

Hvis ordren ikke er hentet etter 7 dager blir den automatisk returnert til vårt lager. Ønsker du å utsette fristen med nye 7 dager kan du gjøre dette gratis på my.postnord.no PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt kundeservice  for å avtale ny ordreutsendelse.

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler
  • Fri frakt over 600,-

    Levering på døren

    30 dager returrett