Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Slim Steve Sateng Stretch

5 lommers bukse i eksklusiv sateng stretch. Buksen har smale ben, normal livhøyde, og en nøytral passform som sitter godt på de fleste. Fotvidde str 33 er 35 cm. Glidelås i gylf. Mer

Velg farge
Svart: Black Svart: Black
799,-

Velg størrelse:

Livvidde Lengde
29
30
31
32
33
34
36
38
40
 • 5 lommers bukse i eksklusiv sateng stretch. Buksen har smale ben, normal livhøyde, og en nøytral passform som sitter godt på de fleste. Fotvidde str 33 er 35 cm. Glidelås i gylf.

  Materialer: 97% bomull, 3% elastan
  Fargekode: CAB
  Artikkelnummer: 7213973

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader (trinn 1 på strykejernet)

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

  Vaskes på vrangen

  Skånsom maskinvask / Finvask maks 30º

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Ved hent i butikk, får du gratis frakt til nærmeste Match-butikk. Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.