Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Alaska Cardigan

Mønsterstrikket cardigan i ullmix. Jakken har høy krage med glidelåslukning i front, ribbestrikkede vrangborder nede og på ermene. Normal passform. Modellen er 185 cm høy og har på seg størrelse L. Mer

Velg farge
Blå: Navy Blå: Navy
499,- før 699,-
Velg størrelse:
 • Mønsterstrikket cardigan i ullmix. Jakken har høy krage med glidelåslukning i front, ribbestrikkede vrangborder nede og på ermene. Normal passform. Modellen er 185 cm høy og har på seg størrelse L.

  Materialer: 80% lammeull, 20% nylon
  Fargekode: EMU
  Artikkelnummer: 7235964

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader (trinn 1 på strykejernet)

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Strekkes i fasong

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.