Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

 

Levering på døren! Kjøp for over 1000,- og få FRI FRAKT!

Bristol Jakke

Lett jakke med kontraster i frisk orange. Jakken har to farget glidelås i front, halvhøy krage med innvendig rib, skrå frontlommer og bakstykke i front og på ryggen. To innerlommer og myk elastisk rib i kanten nede og på ermet. Les mer

Velg farge
Blå: Navy Blå: Navy
1 799,-
Velg størrelse:

Fri frakt på alle online bestillinger

Levering på døren

30 dager returrett

 • Lett jakke med kontraster i frisk orange. Jakken har to farget glidelås i front, halvhøy krage med innvendig rib, skrå frontlommer og bakstykke i front og på ryggen. To innerlommer og myk elastisk rib i kanten nede og på ermet.

  Materialer: 100% Polyester
  Fargekode: EMU
  Artikkelnummer: 7246333

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Strykes i fasong på lav varme

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1000,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.