Gå til innhold
KundeklubbKundeserviceFinn butikk
KLIKK HER FOR Å BLI MEDLEM I MATCH KUNDEKLUBB
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Highland jakke

Velg farge
Blå: Navy Blå: Navy
1 124,- før 1 499,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Quiltet jakke med lett vattering, liten krage og rib kanter på ermet og nederst i kanten. Jakken har glidelås i front, to skrå lommer med knapp, og en brystlomme med glidelås. Innerlomme med glidelås. Badge på ermet og normal passform. Les mer

Mer info

Mer info

Quiltet jakke med lett vattering, liten krage og rib kanter på ermet og nederst i kanten. Jakken har glidelås i front, to skrå lommer med knapp, og en brystlomme med glidelås. Innerlomme med glidelås. Badge på ermet og normal passform.

Materialer: 100% polyester
Fargekode: EMU
Artikkelnummer: 7249614

Vask og vedlikehold

Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

Tåler ikke bleking.

Kan ikke strykes, dampes eller presses.

Kan ikke renses.

Tåler ikke tørketrommel.

Frakt og retur

Match tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 600,-)

Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen.

Hvis ordren ikke er hentet etter 7 dager blir den automatisk returnert til vårt lager. Ønsker du å utsette fristen med nye 7 dager kan du gjøre dette gratis på my.postnord.no PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt kundeservice  for å avtale ny ordreutsendelse.

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler