Gå til innhold
KundeklubbKundeserviceFinn butikk
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Fri frakt når du handler over 600,-

Nick jakke

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain
949,- før 1 899,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Jakke i lett ytterstoff med mykt jerseyfôr i kroppen og hetten, refleksdetaljer på ermet og logbadge på ermet. Jakken har elastikk på ermet, elastisk snøring i kanten nederst og frontlommer med glidelås og mykt fôr. Tricolore bånd langs glidelås innvendig, og tricolore hempe i nakken. Modellen er 191 cm høy og bruker str L. Les mer

Mer info

Mer info

Jakke i lett ytterstoff med mykt jerseyfôr i kroppen og hetten, refleksdetaljer på ermet og logbadge på ermet. Jakken har elastikk på ermet, elastisk snøring i kanten nederst og frontlommer med glidelås og mykt fôr. Tricolore bånd langs glidelås innvendig, og tricolore hempe i nakken. Modellen er 191 cm høy og bruker str L.

Materialer: 100% Polyester
Fargekode: EM6
Artikkelnummer: 7249084

Vask og vedlikehold

Finvask maks 40º

Tåler ikke bleking.

Kan ikke strykes, dampes eller presses.

Kan ikke renses.

Tåler ikke tørketrommel.

Vaskes på vrangen

Vaskes separat

Må ikke bløtlegges

Frakt og retur

Match tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 600,-)

Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen.

Hvis ordren ikke er hentet etter 7 dager blir den automatisk returnert til vårt lager. Ønsker du å utsette fristen med nye 7 dager kan du gjøre dette gratis på my.postnord.no PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt kundeservice  for å avtale ny ordreutsendelse.

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler