Gå til innhold

Levering på døren! Shop online over 1000,- og få FRI FRAKT!

Alvo Non Iron Skjorte

Klassisk skjorte med normal passform. Skjorten har cutaway krage, skjult knapping, brystlomme og regulerbar mansjett. Stoffet i skjorten er behandlet på en slik måte den er svært lettstelt. Les mer

Velg farge
Hvit: Bleach White Hvit: Bleach White
799,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 1000,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Klassisk skjorte med normal passform. Skjorten har cutaway krage, skjult knapping, brystlomme og regulerbar mansjett. Stoffet i skjorten er behandlet på en slik måte den er svært lettstelt.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: 100
  Artikkelnummer: O020021

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader (trinn 2 på strykejernet)

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.


  OBS: DET ER INGEN HENT I BUTIKK PGA CORONA-VIRUS-KRISEN

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.