Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Alvo Non Iron Skjorte

Klassisk skjorte med normal passform. Skjorten har cutaway krage, skjult knapping, brystlomme og regulerbar mansjett. Stoffet i skjorten er behandlet på en slik måte den er svært lettstelt. Mer

Velg farge
Hvit: Bleach White Hvit: Bleach White
524,- før 699,-
Velg størrelse:
 • Klassisk skjorte med normal passform. Skjorten har cutaway krage, skjult knapping, brystlomme og regulerbar mansjett. Stoffet i skjorten er behandlet på en slik måte den er svært lettstelt.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: 100
  Artikkelnummer: O020021

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader (trinn 2 på strykejernet)

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.