Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Fri frakt til nærmeste Match-butikk

Avellino Belte

Velg farge
Svart: Black Svart: Black
649,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Klassisk Italienskprodusert herrebelte fra Saddler i kvalitetslær. Beltet er 3,5 cm bredt, er vendbart med en brun og en sort side, og har sølvfarget spenne. Kommer i flere størrelser. Les mer

 • Klassisk Italienskprodusert herrebelte fra Saddler i kvalitetslær. Beltet er 3,5 cm bredt, er vendbart med en brun og en sort side, og har sølvfarget spenne. Kommer i flere størrelser.

  Materialer: 100% skinn
  Fargekode: 800
  Artikkelnummer: 7245739

  Match tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 600,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.