Gå til innhold
KundeklubbKundeserviceFinn butikk
KLIKK HER FOR Å BLI MEDLEM I MATCH KUNDEKLUBB
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

5 plagg du bør ha i garderoben denne høsten

En god garderobe handler om å investere i plagg som kan brukes ofte og på forskjellige måter gjennom sesongen. Med disse 5 plaggene vil du alltid ha noe å ha på deg, selv når kleskrisen inntreffer.

Trendy i vest

Vesten har virkelig kommet for å bli. Både praktisk, behagelig og trendy! Et perfekt plagg for høsten. Styles med en hvit skjorte med stor krage eller en tynn ullgenser. Bare fantasien setter grenser!

Vest fra Va Vite, 799,-

Skjortejakken

Skjortejakken har blitt en favoritt i garderoben. Nå på høsten kan den både brukes som jakke eller over en enkel t-skjorte de dagene du ikke aner hva du skal ha på deg. Brett opp ermene, åpne et par ekstra knapper i halsen og tilfør et par stilige smykker. Da har du et antrekk som både er kult og trendy.

Skjortejakke fra Donna, 1599,-

 

Den hvite t-skjorten

Kanskje noe av det kjedeligste å investere i, men også noe som er med på å skape en god basisgarderobe. Den perfekte t-skjorten bruker vi tross alt hele året rundt. Den brukes enkelt alene til en cardigan eller under den gode tykke strikkegenseren på høsten.

T-skjorte fra Va Vite, 249,- 2 for 399,-

Sesongens it-plagg

Hvem har sagt at strikkegenseren må være i en anonym farge? En av høstens store trender er colorblocking og vi ELSKER denne klassiske strikken i en fresh rød tone. Genseren løfter et hvert antrekk!

Genser fra Donna, 1199,-

Blusen med det lille ekstra

Blonder, kragen og volangene setter prikken over i-en på sesongens bluse. For det perfekte hverdagsantrekket styler du den enkelt med jeans. Skal du en tur på byenbytter du enkelt ut jeansen med sorte løse bukser, pumps og noen smykker i gull.

Bluse fra Donna, 999,-

Trend &
inspirasjon

Få inspirasjon, stiltips og råd. Les og la deg inspirere av sesongens bestselgere og trend-favoritter.