Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Fri frakt til nærmeste Match-butikk eller shop over 600,- og få gratis frakt.

 

5 plagg alle bør ha i garderoben

En god basisgarderobe handler om å investere i plagg som aldri går av moten. Med disse 5 plaggene vil du alltid ha noe å ha på deg, når kleskrisen inntreffer.

Den perfekte jeansen

Vi har alle hørt om den, men det er ikke alltid like lett å finne den perfekte jeansen for sin kroppsfasong. Det viktigste å tenke over er hvilken modell du trives best i, og føler deg mest komfortabel med. Er det slim, straight, cropped – mulighetene er mange. Klarer buksen å oppfylle dine krav, så har du fort en jeans som kan brukes til alt.

En romslig skjorte

En hvit, eller ensfarget skjorte er både tidløs og anvendelig, som passer til absolutt alt. Ser vi på ulike moteprofiler, er dette ofte et nøkkelplagg i deres garderobe. Brett opp ermene, åpne et par ekstra knapper i halsen og tilfør et par stilige smykker. Da har du et antrekk som både er kult og moderne. Til sommeren bruker vi den over bikinien, eller knyter den nederst kombinert med en shorts.

Hvit romslig skjorte fra Jean Paul

Trenchcoaten

Trenchkåpen er et klassisk plagg som aldri går av moten, og er en gjenganger både om våren og høsten. Ved valg av en beige trench, som er litt oversized har du en jakke som passer til alt i garderoben og gir rom for varmere plagg under. Dette er en jakke som du kan ta frem sesong etter sesong, og er nå er like trendy til joggebuksen, som til fest.

Den hvite t-skjorten

Kanskje noe av det kjedeligste å investere i, men også noe som er med på å skape en god basisgarderobe. Den perfekte t-skjorten bruker vi tross alt hele året rundt. Til shorts om sommeren, skjørt, til jeans og under strikkeplagget om høsten.

Et varmt strikkeplagg

En cardigan eller genser er supert å ha i skapet, og er perfekt å slenge over seg på kjølige kvelder. Gå for en dus eller en nøytral farge, slik at du kan kombinere den til sommerkjolen, skjørtet, eller jeansen på vei til jobb.

Trend &
inspirasjon