Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 30 dagers returrett

Høstens trender

Denne sesongen kan du leke deg med ulike print, farger og teksturer.

Dyreprint, beige og jordfarger er trender som preger årets høstkolleksjon. Fargepaletten er nedtonet og inspireres av naturen. Vi kombinerer plaggene med røft tilbehør som boots, for en fresh og stilig høst-look. Bytt ut strømpebuksen med solbrune legger, for å forlenge den gode sommerfølelsen.

Beige toner & jordfarger

Beige, kamel og brente jordfarger som rust, er farger du bør sikre deg denne høsten. Fargene er perfekte som baseplagg, eller som ton-i-ton for den trendbevisste.

Beige og crem-hvitt

Beige toner har satt sitt preg på motebildet denne sesongen, og fortsetter som en sterk trend utover høsten. Investerer du i en god strikkegenser som kan kombineres til jeans, skinnbukser eller skjørt - så har du en genser som kan leve lenge.

Jordfarger

Kombiner forskjellige nyanser fra samme fargepaljett. Fargene vil likevel oppleves som ton-i-ton, men er mer livlig i uttrykket, enn et beige antrekk. Med et par pumps, og tilbehør som veske og smykker, kan jobbantrekket fint også brukes en kveld ute med venninner.

Print og mønstermiks

Dyreprint, blomsterprint og ruter kommer vi til å se mye av denne sesongen. Hvorfor velge en trend, når du kan bruke flere sammen? Våg å blande ruter og dyremønster, og sett sammen høstens fineste antrekk.

Ruter

Rutene har kommet for å bli. Dette er et mønster som er lett å style, enten om du velger et helt sett med blazer og dressbukse, eller kombinerer delene hver for seg. Har du ikke investert i et rutete plagg enda, er dette sesongen for å gjøre det. Invester i en enkel blazer som kan brukes til hverdags og på fest, eller en kåpe som du kan bruke når det blir kjøligere ute.

Blomsterprint

Blomsterprint har eksistert så lenge vi kan huske. Selv om det snart er høst, er det ingen grunn til å pakke bort plaggene, dette er nemlig en av de største trendene for høsten. Våg å bruke sommerkjolen over jeansen.

Dyreprint

Gjør deg klar for en dyrisk høst med print i leopard, slange, tiger og zebra, kun for å nevne noen. Dyremønster er både tidløst og i vinden denne sesongen. Et enkelt stylingstips er å holde resten av antrekket nøytralt. På den måten kan en enkel bluse, genser eller kjole løfte antrekket.

ØNSKELISTE

16 MÅ-HA PLAGG DENNE SESONGEN