Gå til innhold
KundeklubbKundeserviceFinn butikk
KLIKK HER FOR Å BLI MEDLEM I MATCH KUNDEKLUBB
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Høstens trender

Denne sesongen kan du leke deg med ulike teksturer, farger og lag på lag.

Strikk, beige og jordfarger er trender som preger årets høstkolleksjon. Fargepaletten er nedtonet og inspirert av naturen. Vi kombinerer plaggene med røft tilbehør som vesker, boots og smykker i gull- for en fresh og stilig høst-look. Bytt ut strømpebuksen med solbrune legger, for å forlenge den gode sommerfølelsen.

Beige toner og crem-hvitt

Beige toner har satt sitt preg på motebildet i sesongoverganger, og fortsetter som en sterk trend utover høsten. Investerer du i en hvit pologenser som kan kombineres til jeans, skinnbukser eller skjørt – så har du en genser som kan leve lenge og brukes til lag-på-lag når temperaturen faller.

Beige oversized skjorte til dame, hvit pologenser

Rust og brente jordtoner

Kamel, rust og brente jordtoner er farger du bør sikre deg denne høsten. Fargene er perfekte som baseplagg, eller som ton-i-ton for den trendbevisste. Kombiner forskjellig nyanser fra samme fargepaljett og lek deg frem. Fargene vil likevel oppleves som ton-i-ton, men er mer livlig i uttrykket, enn et beige antrekk. Med et par pumps, og tilbehør som smykker og veske, kan jobbantrekket fint også brukes en kveld ute med venninner.

Plagg med brent toner

Hot-pink og dusty-pink

Sikre deg fargene som setter liv til årets høstgarderobe, nemlig hot-pink og dusty-pink. Rosa er en farge vi kommer til å se mye av, og en farge som setter liv til den ellers nedtonede og mørke garderoben.

Print og mønstermiks

Mønster og print er som skapt for høsten. Dyreprint, ruter, striper og etniske print i form av planter, illusjoner, hav og bergarter kommer vi til å se mye av. Lek deg frem, og sett sammen høstens fineste antrekk. Hvorfor velge en trend, når du kan bruke flere sammen? Våg å blande ruter og dyremønster og bryt gjerne opp antrekket med en crisp hvit skjorte mellom printene.

Print og mønstermiks

Dyreprint

Gjør deg klar for en dyrisk høst med print i leopard, slange, tiger og krokodille. Dyremønster er både tidløst og i vinden både når det gjelder klær og tilbehør. Et enkelt stylingstips er å holde resten av antrekket nøytralt. På den måten kan en enkel bluse, genser eller kjole løfte antrekket.

Dyreprint på bluse til dame

Blomsterprint

Blomsterprint har eksistert så lenge vi kan huske. Selv om det snart er høst, er det ingen grunn til å pakke bort plaggene, dette er nemlig en stor trend for høsten. Enn så lenge beholder vi de solbrune leggene, men når temperaturen faller bruker vi sommerkjolen over jeansen.

BLOMSTERPRINT

 

Handle sesongens nyheter til dame