Gå til innhold
KundeklubbKundeserviceFinn butikk
BLI MEDLEM I MATCH KUNDEKLUBB
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur
Høstmote dame

Høstens trender

 

Høstens 5 store trender

Høstens trender byr på en spennende blanding av komfort, stil og funksjonalitet. Denne sesongen gjelder kvalitet og gode investeringsplagg som du kan ta i bruk sesong etter sesong. Her er 5 av trendene vi tror mest på denne høsten.


Den ikoniske camel coaten oser av elganse og har vært et sentralt nøkkelplagg i høstgarderoben i en årrekke. 

Både på catwalken og i gatebildet ser vi en spennende blanding av tidløse klassikere og dristige, moderne uttrykk. Lune strikkeplagg og myke, lodne teksturer gir oss komforten vi lengter etter på kjølige høstdager, mens overdådige mønstre og sterke farger setter en dramatisk vri og kontrast på uttrykket.

1. Lune strikkeplagg

Gode strikkeplagg er et must i høstgarderoben. En chunky genser i en tidløs og nøytral farge fungerer som et allsidig baseplagg, mens en myk cardigan gir et ekstra lag på kjølige dager.

Stina strikkegenser til dame
Stina strikkegenser, 1 699,-

Sørger du også for å inkludere en oversized strikkegenser i høstgarderoben kan du enkelt skape en avslappet, moderne look som gir deg både stil og komfort.

Se flere strikkegensere »

 

2. Poncho/cape

Blant våre ponchoer finner du varianter til både inne- og utebruk. En god regnponcho eller -cape er den perfekte beskyttelsen mot vær og vind når du også ønsker å opprettholde stilen, og et stilfullt plagg når gradestokken begynner å synke på høsten. Hold deg tørr og elegant, uansett vær, i moderne design og slitesterke materialer. Når du trenger et lunt plagg å slenge over skuldrene både hjemme og på jobb er en myk og varm poncho et godt alternativ. Bær den over en ribbestrikket turtleneck for et moderne uttrykk eller benytt ponchoen for å gjøre et pent antrekk mer avslappet ved å bære den over en feminin bluse.

Se alle ponchoer og caper »

 

3. beige kåper

En klassisk, beige kåpe, også kjent som camel coat for mange, oser av tidløs eleganse og er like aktuell hver høst. Ønsker du deg et anvendelig ytterplagg til høstsesongen som du kan ta frem år etter år er den beige kåpen i høy kvalitet verdt investeringen.

Beige kåpe til dame fra Jean PaulBetzy kåpe fra Jean Paul i two face ullblanding, 3 999,-

Velg mellom korte og lange modeller, og ulike snitt fra vide, oversized kåper med god plass under eller en feminin og innsvinget variant for en tydelig og markert midje.

Se flere beige kåper »

 

4. EN STILIG BOBLEJAKKE

Den norske gatemoten viser igjen at funksjonalitet står i fokus denne sesongen, og én ting er tydelig: Det er ingen høst uten en god ytterjakke. Boblejakken har blitt en essensiell del av enhver moderne kvinnes garderobe. Derfor er våre boblejakker og dunjakker både designet for å gi deg en tidløs og elegant stil, og for å gi deg den nødvendige beskyttelsen mot kulde og vind.

Se alle boblejakker til dame »

 

5. stripete gensere og cadrigans

En stripete genser eller cardigan er både klassisk og stilrent, og et plagg som aldri går av moten. Det allsidige mønsteret er enkelt å style og har blitt en nødvendig og naturlig del av høstgarderoben.

Stripete genser under ikonisk camel coat
Bær den stripete genseren under den beige kåpen for en klassisk og stilren høstlook.

 

Se flere stripete gensere & cardigans »