Gå til innhold
KundeklubbKundeserviceFinn butikk
BLI MEDLEM I MATCH KUNDEKLUBB
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur
Mann i navy vårjakke fra Jean Paul

Jakkeguide - vårjakker til herre

Våren er rett rundt hjørnet, og det er på tide å bytte ut vinterjakkene med lettere vårjakker. Fra kjølige morgener til varmere ettermiddager, vi har alt du trenger for å takle vårens skiftende vær.

Med disse jakkene i garderoben vil du være klar for alle anledninger - fra funksjonelle allværsjakker som tåler regntunge dager og skiftende vær, frakker for mer formelle anledninger, trendy bomberjakker og dunjakker for de kaldeste dagene. Bli klar for våren med en eller flere av disse jakkene i garderoben som kombinerer både stil og funksjonalitet.

1.

Frakker

Enten du skal på jobb eller en formell begivenhet, er en frakk et må-ha plagg i jakkegarderoben for enhver velkledd mann. Vår vind- og vannavstøtende frakk kombinerer funksjonalitet med tidløs stil, og denne frakken er det perfekte valget for en elegant stil gjennom hele sesongen.

Frakker
Mario Conti Como frakk
2.

Dunjakker

Når temperaturen begynner å synke, er det ingenting som en lett dunjakke for å holde deg varm. Dunjakker er perfekt for utendørsaktiviteter eller som lag-på-lag på kjølige vårdager.

Dunjakker
Redford Vermont dunjakke
3.

ALLVÆRSJAKKER

Allværsjakker er det perfekte valget for overgangsperiodene mellom vinter og vår. Med sin lette materiale, god stretch og vannavstøtende egenskaper, holder denne jakken deg varm og tørr uansett værforhold. Style den med en skjorte og jeans for en avslappet og stilig look som passer til enhver anledning.

ALLVÆRSJAKKER
4.

VEST

Vest er et uunnværlig plagg i enhver manns garderobe både så vel om høsten som våren. En lett vattert vest er perfekt for kjølige vårkvelder eller som lag-på-lag plagg. Style den over en genser og kombiner den med et par jeans for et avslappet, men stilig uttrykk. For de kaldeste vårdagene, velg en dunvest som kan brukes under frakken for beskyttelse mot kulden, samtidig som du får en elegant stil.

VEST
Mario Contii Luciono vest
5.

Bomberjakker

Inspirert av klassisk militærstil, er bomberjakker en essensiell del av enhver moderne manns garderobe. Kombinerer komfort med trendy design - bomberjakken er perfekt for å tilføre et snev av edge til ethvert antrekk. Style den med jeans og sneakers for en avslappet, men stilig look.

Bomberjakker
Mario Conti Bari bomberjakke
6.

Quilted jakker

Quiltede jakke er ikke bare et funksjonelt plagg, det er også et stilikon som tilfører en touch av eleganse til enhver manns garderobe om våren. Jakken er ikke bare tidløs og klassisk, men med sin quiltede konstruksjonen gir den også et ekstra lag av varme, perfekt for kjølige vårdager. Det klassiske quiltede designet, kombinert med fine detaljer og sporty stil passer denne jakken for enhver anledning. 

Quilted jakker
Jean Paul Melvil quilt jakke
7.

Skinnjakker

Ingenting slår følelsen av en godt tilpasset skinnjakke. Våre skinnjakker fra Mario Conti i mykt lammeskinn gir den ultimate kombinasjonen av stil og holdbarhet. Med sin smale passform og fine sømdetaljer, gir denne jakken et sofistikert og samtidig stilig uttrykk. Enten du vil gi antrekket ditt en ekstra edge eller bare legge til et snev av raffinement, er vår skinnjakke det perfekte valget.

Skinnjakker
Mario Conti Brixton Skinnjakke
Vårjakker til herre