Gå til innhold
KundeklubbKundeserviceFinn butikk
BLI MEDLEM I MATCH KUNDEKLUBB
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur
Dame i orange sommerkjole på stranden

Sommerfavoritter til ferien

Fra lette sommerkjoler, badetøy og strandvesker, har vi alt du trenger for å skape en avslappende sommergarderobe.

Sommeren er snart her, og det betyr ferie, sol og varme! Enten du skal tilbringe sommeren hjemme eller reise på ferie er det viktig å føle seg både komfortabel og stilfull i sommervarmen. Med dette i garderoben vil du bli klar for sommerens anledninger.

 

Sommerkjoler


1500x1500.jpg

Sommerkjoler er et must-have i enhver sommergarderobe. Velg en lett og luftig kjole i en vakker farge eller mønster. For en avslappet stil kombiner kjolen med sneakers eller sandaler, eller med et par høye hæler for en mer pyntet stil.

Shop sommerkjoler >

 

Skjørt

 

1500x15002.jpg
Sommerskjørt er et must i feriegarderoben med sin allsidighet og utallige antrekksmuligheter! Velg mellom et jerseyskjørt, wrapskjørt eller denimskjørt. Kombiner skjørtet med en enkel t-skjorte eller i matchende sett.

Shop skjørt >

 

Badetøy

 

1500x1080.jpg
Selvfølgelig kan du ikke dra på ferie uten badetøy! Velg en bikini eller badedrakt som passer til din kroppsform og stil. Husk å velge en med god støtte og som holder seg på plass når du er aktiv.

Shop badetøy >

 

Strandvesker


1500x10802.jpg

En strandveske er et must i garderoben enten om du skal på stranden eller bare ut på dagstur. Strandvesken er både romslig og praktisk, og du får med deg alt du trenger. Velg en i en fin farge eller mønster som passer til din personlige stil.

Shop tilbehør til ferien >

 

 

 

Shorts

1500x15003.jpg

Shorts er essensiellt i sommergarderoben. Shortsen er perfekt å dra på seg på vei til stranden eller til lunsj over en bikini eller badedrakt. Den kan lett styles med en enkel t-skjorte eller bluse.

Shop shorts >

 

Solbriller

1500x15004.jpg

Et par solbriller for beskyttelse for solens UV-stråler er en viktig del av sommergarderoben. Denne våren har vi lansert solbriller til dame fra Jean Paul som både er klassisk og trendy.

Shop solbriller fra Jean Paul >

 

Solhatter

1500x15005.jpg

Med den perfekte hatten kan du legge til et snev av eleganse og stil til ethvert antrekk. Enten om du velger en caps, buckethat eller stråhatt er dette et must-have i sommergarderoben for å beskyttelse mot solen.

 

 

 

Lin

1500x15006.jpg

Lin er perfekt i sommergarderoben med sin lette og luftige materiale holder plaggene oss svale samtidig som det er en av de største trendene i sommer. Uansett om du går for en linbukse, linkjole eller linbluse vil linplaggene i sommergarderoben gi deg en komfortabel, men samtidig trendy sommerstil.

Shop linplagg >

 

Sesongens fineste favoritter

Kjoler & skjørt

Utforsk sesongens vår- og sommerkolleksjon

Se også