Gå til innhold
KundeklubbKundeserviceFinn butikk
FRI FRAKT OVER 600,- & GRATIS RETUR
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

BLI MEDLEM I MATCH KUNDEKLUBB

Dame i rosa strikkegenser med tilhørende rosa lue og en dame i beige strikket cardigan og hvit pologenser

Sesongens must-have gensere & cardigans til dame

Å omfavne høst- og vintermånedene trenger ikke å bety å ofre stilen. Ingenting er deiligere enn å pakke seg inn i en chunky og myk strikkegenser. Enten du foretrekker cardigans, zipgensere eller chunky strikk, har vi gensere & cardigans som holder deg varm og stilfull gjennom kjølige dager.

Cardigan

Cardigans gir et tidløst preg til ethvert antrekk, og passer perfekt til både hverdagsbruk og spesielle anledninger. Den er like fin alene, som med lag-på-lag over en skjorte og til noen kule jeans eller over en kjole. 

imagef0ow9.png

Jean Paul Adele cardigan

 

Se alle cardigans til dame >

 

Gensere i merinoull

Våre gensere i merinoull kombinerer varme og komfort med en luksuriøs følelse. Merino er myk mot kroppen og holder godt på varmen. Et naturlig valg de dagene du trenger litt ekstra varme, samtidig som du ønsker å se bra ut. 

imager2o9.png

Marie Philippe Ole genser

 

Half zip genser

For en sporty og stilig look, velg en genser med zip. Disse plaggene gir deg muligheten til å justere varmen etter behov og er ideelle for de aktive dagene. Denne genseren fra Va Vite er en favoritt sesong etter sesong. Med en genser som denne holder du deg stilfull uten at det krever for stor innsats, samtidig som den er like fin til jeans som til et skjørt.

600x800 YTTERJAKKER, FEST, FARSDAG 20238.jpg

Va Vite Serna høyhalset genser

 

Flettestrikk

Vi blir aldri lei flettestrikk. Det er noe magisk med strikkegensere med høy hals som har en god lengde til høsten. Denne er perfekt å bruke over skinnbuksen eller til en semsket tights. Kombiner antrekket med en lang ullkåpe og boots så har du det perfekte høstantrekket.

imagedadz3.png

Marie Philippe Amalie genser

 

Bestselgeren Carmela cardigan

Vår Carmela cardigan er en absolutt bestselger, og denne sesongen har vi introdusert nye farger for å holde deg trendy. Med 32% mohair og 32% ull holder du deg varm på kjølige høstdager, samtidig som du er trendy. Carmela cardigan er en must-have i enhver garderobe.

 

 

Chunky strikk i mohairmix

Chunky strikk i mohair-blanding gir deg en trendy og varm look. Disse genserne er perfekte for de kaldeste dagene, samtidig som de gir deg en moderne edge.

600x800 YTTERJAKKER, FEST, FARSDAG 202315.jpg

Marie Philippe Stina genser

 

Pologenser i 100% merino

Pologensere i 100% merino tilbyr en elegant og allsidig løsning for dine vinterantrekk. Kombiner dem med skjørt og under en blazer for en perfekt overgang fra dag til kveld.

600x800 YTTERJAKKER, FEST, FARSDAG 202314.jpg

Marie Philippe Susanne rib pologenser

 

Strikkegenser med volanger

For en feminin touch, velg en strikkegenser med volanger. Disse gir en leken og flørtende følelse til din høstgarderobe.

imagecr97q.png

Jean Paul Sylvana genser

 

Mønsterstrikk i nydelige vintermotiver

Skap en unik stil med våre gensere med nydelige vintermotiv. Fra snøfnugg til julemotiver, disse genserne legger til en fargerik touch til din vintergarderobe.

imagetbc2h.png

Marie Philippe Isabel genser

 

Se alle gensere & cardigans