Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Fri frakt til nærmeste Match-butikk eller shop over 600,- og få gratis frakt.

 

Høstens store strikketrend

Gå høsten i møte iført myk og «chunky» strikk

Ingenting er deiligere enn å pakke seg inn i en chunky, myk strikkegenser - og er det ett plagg du skal satse på i høst så er det strikkegenseren.

 

Her er 4 deilige strikkeplagg vi kommer til å se overalt denne høsten

Cardiganen er tilbake for fult i motebildet!

Flere motehus har trukket frem cardiganen som et av høstens trendplagg, og denne gangen kan du velge og vrake blant mange ulike farger og modeller.

Cardiganen passer til så og si alt du har i skapet ditt. En tidløs klassiker som er perfekt for å holde varmen utover høsten. Bruk den over en enkel hvit t-skjorte, kombinert med kule smykker og tidsriktig jeans. For en strammere look kan du bytte ut jeansen med en skinnbukse eller skinnskjørt, og vips er du klar for vinkveld med venninnegjengen.  

 

V-hals genseren har blitt en soleklar favoritt i garderoben!

Disse strikkegenserne spriter opp et hvert kjedelig antrekk. Bruk den alene, eller tenk lag-på-lag og style med en hvit skjorte, stramme jeans eller bukser med sleng.

Vår favoritt er «Lisa Genser» fra Marie Philippe i ribbestrikket ullblanding. Den har vide ermer og er perfekt oversized.

Turtle neck, rollneck eller pologenser

Ingen høst er komplett uten denne klassikeren. En pologenser er fin alene, men kan gjerne brukes under en kjole, skjorte eller genser for å få den fine «la på lag» følelsen. 

Invester i «Susanne Rib Pologenser» fra Marie Philippe i 100% merinoull. Den er myk mot kroppen og holder godt på varmen. Et naturlig valg til jobbantrekket eller de dagene du ønsker å holde deg varm, samtidig som du holder stilen. Kombiner pologenseren til en blazer for en formell look, eller til jeansen for en avslappet stil.

 

Her er 10 strikkegensere som står høyt på ønskelisten denne sesongen.

Utvid basegarderoben med en it-genser som løfter antrekket. Fargene vi sverger til denne høsten er mange, men vi drømmer om strikkegensere i sterke farger, hvitt, beige, sort og kamel som har det lille ekstra.  

Se vårt utvalg av strikkegensere & cardigans