Gå til innhold
SOMMERSALG! Opptil 50% rabatt på en mengde varer!
Rask levering Gratis retur 30 dagers returrett

Levering på døren! Shop online for over 1500,- og få gratis frakt!

Slik holder du varmen og stilen denne sesongen

Høsten er her og det er igjen på tide å finne frem varmere plagg. Men fortvil ikke, lag-på-lag trenden gjør det enkelt å opprettholde stilen utover høsten.

Høstens it-plagg er den tidløse strikkegenseren. Den klassiske strikkegenseren hører ikke lenger kun til hverdagen, men som enkelt kan styles til sesongens mange anledninger. Perfekt for det norske klimaet. Match har et stort utvalg av gensere og cardigans til dame. 

Våre strikke-favoritter denne sesongen.

Varmende

Miranda er vår bestselger! Ikke rart, da den kommer i en eksklusiv og myk ullblanding som gjør den behagelig å ha på seg. Genseren kommer i høstens trend farger: melert beige, petrol, rustbrun og dusty pink. Hvor sistnevnte er vår soleklare favoritt. Modellen finnes også i cardigan. Perfekt å slenge på seg på kjøligere dager. 

Dyreprint

Dyreprint er sterkt i motebildet denne høsten. Våre trendfavoritter er zebra genseren fra Donna og leopard genseren fra Marie Philippe. Disse it-genserne spriter opp et hvert kjedelig antrekk. Tenk lag-på-lag og style med en hvit skjorte under, skinnbukse eller jeans. Se leopardgenser her.

Trendy

Cardiganen er tilbake! En tidløs klassiker som er perfekt for å holde varmen utover høsten. Bruk den over en enkel hvit t-skjorte, med kule smykker og tidsriktige jeans. Modellen kommer med feminine puffermer, og finnes også i sort.

Komfort

Milly genser er en klassisk strikkegenser med høy hals og bred ribbestrikket vrangbord nederst. Et naturlig valg for hytteturen eller de dagene du må holde deg varm, samtidig som du holder stilen. Genseren inneholder mohair og kommer i flere farger slik at du lett finner en som passer for deg. Se alle farger av Milly genser her.

Sikker vinner

Utvid basegarderoben med en tidløs og komfortabel strikk fra Marie Philippe. Genseren har en behagelig ribbestrikket kvalitet og en ullmiks som vil holde deg varm denne sesongen. Perfekt til både skjørt og bukse.

SHOP NÅ

Sesongens strikk