Gå til innhold
KundeklubbKundeserviceFinn butikk
KLIKK HER FOR Å BLI MEDLEM I MATCH KUNDEKLUBB
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Høstens store strikketrend

Ingenting er deiligere enn å pakke seg inn i en chunky, myk strikkegenser - og er det ett plagg du skal satse på i høst så er det strikk!

 

 

En av høstens store trender er her, nemlig strikk! Et plagg som passer perfekt på høsten og ikke minst til det nordiske klimaet.

Denne sesongen ser vi etter cardigans som gjør sommerkjolene klare til høsten, tykke gensere som skiller seg ut i mengden og trendy vester som hever enhver look. Vi har alle de stilsikre strikkeplaggene du trenger denne sesongen. Vi viser deg våre favoritter. 

 

Cardigan

Høstens trendplagg

Cardiganen har blitt en favoritt i garderoben, og nå finner du den også i utallige modeller, fasonger, farger og tykkelser. Den er like fin alene, som med lag-på-lag over en skjorte og til noen kule jeans.

SHOP NÅ
Adele cardigan i grønn
Merinoull

Delikat og myk

Ingen høst er komplett uten en genser i merinoull. Den er myk mot kroppen og holder godt på varmen. Et naturlig valg de dagene du trenger litt ekstra varme, samtidig som du ønsker å se bra ut.

SHOP NÅ
Olea genser og bukse i merinomiks
Zipgenser

Chunky og stilfull

Denne genseren med zip fra Va Vite er en favoritt sesong etter sesong. Med en genser som denne holder du deg stilfull uten at det krever for stor innsats, samtidig som den er like fin til jeans som til et skjørt.

SHOP NÅ
Elna Genser i hvit
Flettestrikk

Klassisk og varmende

Vi blir aldri lei flettestrikk. Det er noe magisk med strikkegensere med høy hals som har en god lengde til høsten. Denne er perfekt å bruke over skinnbuksen eller til en semsket tights. Kombiner antrekket med en lang ullkåpe og boots så har du det perfekte høstantrekket.

SHOP NÅ
Carianna Flettestrikk Genser fra Marie Philippe
Block Stripe

Stilfull

En genser med striper spriter opp et hvert kjedelig antrekk. Bruk den alene, eller tenk lag-på-lag og style med en hvit skjorte, stramme jeans eller bukser med sleng. For en strammere look kan du bytte ut buksen med et skjørt, strømper og noen pene sko.

KOMMER SNART
Stripete genser fra Marie Philippe
10 strikkeplagg som står høyt på ønskelisten denne sesongen!

Utvid høstengarderoben med en it-genser som løfter antrekket.

Fargene vi sverger til denne høsten er mange, men vi drømmer om strikkeplagg i sterke farger, hvitt, beige, sort og kamel som har det lille ekstra.  

Kjøp de online nå før de blir utsolgt!

 

Se vårt utvalg av strikkegensere & cardigans

Se også