Gå til innhold

Plaggene som holder deg varm denne høsten

Det klassiske og tidløse strikkeplagget har blitt sesongens it-plagg.

Selv om det nordiske klimaet krever plagg som holder oss varme, så ønsker vi også at plaggene skal være komfortable, trendy og tidsriktige. Tynne og tykke gensere er grunnleggende for en god høstgarderobe. Den tynne genseren er perfekt under blazeren, eller til chinosen. Mens den tykke strikkegenseren passer like bra til kalde dager på jobb, som på hytta. Match har et stort utvalg av klassiske og stilsikre gensere og cardigans til herre.

Se våre favoritter denne sesongen

Klassisk

Coast kabelstrikket genser fra Redford er vår bestselger! En behagelig genser i myk bomullskvalitet. Den er både klassisk og moderne, samtidig som den enkelt kan styles opp eller ned til de fleste anledninger. Genseren kommer i høstens jordtoner som oker, rust, beige og brun for å nevne noen.

Trendy & klassisk

Cardigan til herre er tilbake! Med Madison Cardigan har du både en strikkegenser og cardigan i ett. Den vil garantert holde deg varm, samtidig som du ser bra ut. Cardiganen er perfekt utenpå en hvit-t-skjorte og jeans, eller med glidelåsen igjen for å fremheve skjortekragen.

Komfortabel

Den perfekte genseren for høsten! Leonardo genser fra Mario Conti er laget i myk børstet bomull. Genseren føles lett og behagelig mot huden, og kan fint brukes alene til jeans, eller som erstatning til den klassiske skjorten under blazeren ved kaldere dager. Genseren kommer i fargene grønn, mørk-blå og rustbrun.

Tidløs

Tidløs bomullsgenser med høy hals og glidelås er et naturlig valg for hytteturen eller avslappende dager når du samtidig ønsker å beholde stilen. Madison Zipgenser kommer i flere farger slik at du lett finner en som passer for deg.

Shop nå

Gensere & cardigans til herre