Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Fri frakt til nærmeste Match-butikk eller shop over 600,- og få gratis frakt.

 

Mann med lys genser, og bomberjakke

Tre fine gensere til våren

Selv om det nordiske klimaet krever plagg som holder oss varme, så ønsker vi også at plaggene skal være komfortable, trendy og tidsriktige.

Tynne og tykke gensere er grunnleggende for en god garderobe. Den tynne genseren er perfekt under blazeren, eller til chinosen, mens den tykke genseren holder oss varm på kalde dager.
Klassisk og moderne

Coast kabelstrikket genser fra Redford er vår bestselger! Ikke rart da den både er klassisk og moderne, samtidig som den enkelt kan styles opp eller ned til de fleste anledninger. Genseren kommer i en behagelig og myk bomullskvalitet og fargene marineblå, oker, rød og grønn for å nevne noen.

 

Komfortabel og trendy

Den perfekte genseren for våren! Udinese genser fra Mario Conti er laget i myk børstet bomull og ull. Genseren føles lett og behagelig mot huden, og kan fint brukes alene til jeans, eller som erstatning til den klassiske skjorten under blazeren ved kaldere dager. Genseren kommer i fargene off-white, lyseblå, marine, grønn og brun.

 

Tidløs

Tidløs bomullsgenser med høy hals og glidelås er et naturlig valg for hytteturen eller avslappende dager når du samtidig ønsker å beholde stilen. Madison Zipgenser kommer i flere farger slik at du lett finner en som passer for deg.

 

Se vårt utvalg av gensere & cardigans til herre