Gå til innhold
KundeklubbKundeserviceFinn butikk
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Fri frakt når du handler over 600,-

Mann med lys strukturstrikket genser fra Redford

Fire gensere som tar deg gjennom høsten

Selv om det nordiske klimaet krever plagg som holder oss varme, så ønsker vi også at plaggene skal være komfortable, trendy og tidsriktige.

Tynne og tykke gensere er grunnleggende for en god garderobe. Den tynne genseren er perfekt under blazeren, eller til chinosen, mens den tykke genseren holder oss varm på kalde dager.

 

Klassisk og tidløs

Clark Strukturgenser

Clark Strukturgenser fra Redford er en favoritt! Ikke rart da den både er klassisk og tidløs, samtidig som den enkelt kan styles opp eller ned til de fleste anledninger. Genseren kommer i en behagelig og myk bomullskvalitet og i fargene beige, marineblå, mosegrønn, rød og flerfarget.

SHOP NÅ
Clark Strukturgenser i gråbeige
Bestselger

Coast Kabelstrikket genser

Denne delikate brunfargen blir en hit denne høsten. Vi gleder oss til å kombinere den til beige chinos, sneakers og med en kul frakk når det blir kaldere ute. For å toppe antrekket kombinerer vi den med en kul lue og et skjerf.

SHOP NÅ
Coast kabelstrikk i brun
Trendy

Lorenzo Zipgenser

Den perfekte genseren for høsten! Lorenzo genser fra Mario Conti er laget i en myk merinoull og bomullsblanding. En pen genser som passer like godt til dressbukser på jobb eller med jeans og sneakers til hverdag.

SHOP NÅ
Tidløs

Scott Genser

Tidløs bomullsgenser med høy hals og glidelås er et naturlig valg for hytteturen eller avslappene dager når du samtidig ønsker å beholde stilen. Scott Genser fra Redford kommer i flere farger, slik at du enkelt kan finne din favoritt.

SHOP
Scott genser i lyseblå
På ønskelisten

Se utvaget av gensere & cardigans

Se også