Gå til innhold
KundeklubbKundeserviceFinn butikk
BLI MEDLEM I MATCH KUNDEKLUBB
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Linklær dame 30%

Linklær herre 30%

Mann med brun kabelstrikket genser

Gensere som tar deg gjennom høsten

Selv om det norske klimaet krever plagg som holder oss varme, så ønsker vi også at plaggene skal være komfortable, trendy og tidsriktige.

Tynne og tykke gensere er grunnleggende for en god garderobe. Den tynne genseren er perfekt under blazeren, eller til chinosen, mens den tykke genseren holder oss varm på kalde dager.

 

Klassisk og tidløs

Clark Strukturgenser

Clark Strukturgenser fra Redford er en favoritt! Ikke rart da den både er klassisk og tidløs, samtidig som den enkelt kan styles opp eller ned til de fleste anledninger. Genseren kommer i en behagelig og myk bomullskvalitet og i fargene grå, marineblå, grønn og rød. Genseren kommer også i half zip.

SHOP NÅ
Clark Strukturgenser i gråbeige
Bestselger

Coast Kabelstrikket genser

Denne delikate brunfargen blir en hit denne høsten. Vi gleder oss til å kombinere den til beige chinos, sneakers og med en kul frakk når det blir kaldere ute. For å toppe antrekket kombinerer vi den med en kul lue og et skjerf.

SHOP NÅ
Coast kabelstrikk i brun
Trendy

Ferrara zip neck

Den perfekte genseren for høsten! Ferrara zip neck genser fra Mario Conti er laget i en myk merinoull og bomullsblanding. En pen genser som passer like godt til dressbukser på jobb eller med jeans og sneakers til hverdag.

SHOP NÅ
Lammeull

Canmore zip genser

Denne lammeullsgenser med høy hals og glidelås er et naturlig valg for hytteturen eller avslappende dager når du samtidig ønsker å beholde stilen. Canmore zip genser fra Redford kommer i flere farger, slik at du enkelt kan finne din favoritt.

SHOP NÅ
Canmore zip genser i grønn
Merinogenser

Berto merino genser

Berto merino v-genser fra Mario Conti er en finstrikket og klassisk genser i 100% merino-ull. Dette er en genser som enkelt kan kles opp og ned om det er til hverdags, kontoret eller fest. Den finnes også i rund og høy hals, og kommer i mange farger. 

SHOP NÅ
Berto merino v-genser i grønn

 

 

Se utvalget av gensere & cardigans