Gå til innhold
KundeklubbKundeserviceFinn butikk
BLI MEDLEM I MATCH KUNDEKLUBB
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Pysjamas til herre - perfekt til hjemmekos og julegave

Høsten har kommet med sitt kalde vær, og det er på tide å pakke seg inn i deilige varme pysjamaser. Pysj er ikke bare komfortable, men de kan også være den perfekte julegaven.

Alle trenger en pysj i skapet for de kalde vintermånedene. Det myke stoffet holder deg varm gjennom hele natten. Velg en pysjamas med god passform for optimal komfort. Du vil elske å slappe av i den etter en lang dag på hytta eller i løpet av en koselig juleferie.

Gavetips som passe til pysjamasen

Når du har valgt den perfekte herrepysjamasen som julegave, hvorfor ikke legge til noe ekstra for å gjøre gaven enda mer spesiell? 

Ullsokker og Tøfler

Ullsokker og tøfler er de ideelle følgesvennene til herrepysjamasen. De holder føttene varme og komfortable, og sørger for at du føler deg vel fra topp til tå, spesielt på kalde høst- og vinterdager.

 

Se alle vintersko og tøfler til herre >

 

Bestefartrøye

En bestefartrøye er et klassisk plagg som både kan kles opp og ned. Den er perfekt for frokoster foran peisen og til avskappende kvelder til han som er litt varm. Bestefartrøyen kan også brukes til jeans, og er derfor et plass som kan brukes til flere anledninger.

 

 

Se vårt utvalg av t-skjorter & jersey

 

VArme strikkegensere

Når temperaturen faller, er en varm strikkegenser et must. Legg til noen varme strikkegensere i gavepakken for ekstra kos under juletreet. De er ideelle for peiskosen og utendørsaktiviteter i vintermånedene.

 

Alexis jakke I3D
Jean Paul
S M L XL XXL XXXL
1 499,-
Esteban genser OAI
Jean Paul
S M L XL XXL
1 899,-

 

Se vårt utvalg av gensere & cardigans >