Gå til innhold
KundeklubbKundeserviceFinn butikk
FRI FRAKT OVER 600,- & GRATIS RETUR
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur
to damer, en i lilla mønstrete kjole og en i hvit blondeskjorte

Karriere

Lyst til å jobbe i Match?

MATCH er en av Norges største motekjeder med over 100 butikker i Norge, og eies av motehuset Voice Norge AS. MATCH har i nærmere 30 år vært en stabil aktør i et tekstilmarked i stadig utvikling.

God kvalitet og verdi for pengene er viktig for både oss og våre kunder. Dette, sammen med en god og inspirerende handleopplevelse, skal stå i sentrum når du besøker våre butikker. Stort utvalg, dyktige medarbeidere, gode verktøy for veiledning og inspirerende aktiviteter er med på å gjøre akkurat dette mulig.

Match eies av Motehuset Voice Norge AS, som også eier VIC, Boys of Europe og Jean Paul. I VOICE jobber det en stor gjeng entusiastiske medarbeidere innenfor mange forskjellige områder. Vi jobber blant annet med kundeopplevelser i butikk, design, produktutvikling, salg, markedsføring, logistikk, regnskap og økonomi. Vårt servicekontor ligger på Sagene i Oslo. Som medarbeider i VOICE har du store utviklingsmuligheter.

Vi tar deg på alvor når du søker jobb hos oss, og bruker et rekrutteringssystem som tar vare på dine personopplysninger. Kun personer som er delaktige i rekrutteringsprosessen har innsyn i de opplysninger du legger inn.

Send oss en søknad hvis du har lyst til å bli vår kollega. Vi gleder oss til å høre fra deg.