Gå til innhold
KundeklubbKundeserviceFinn butikk
KLIKK HER FOR Å BLI MEDLEM I MATCH KUNDEKLUBB
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Møt våre ansatte

Lurer du på hvordan det er å jobbe i MATCH? Les gjerne under for å få et innblikk i arbeidshverdagen til de ansatte.

Andrea Frostad_MATCH_Portrettv2.jpg

Andrea, Butikkselger hos Match Trekanten

Andrea startet sin karriere i Match i 2019. Hun begynte da i en 10% stilling, og har en 50% stilling i dag. Andrea hadde alltid hatt lyst til å jobbe i Match, elsker klærne, og hadde handlet i butikken lenge før hun ble ansatt. 

«Jeg har fått muligheten til å få opplæring i så mye siden jeg startet å jobbe her», forteller Andrea. «Det å jobbe i butikk er ikke bare å hjelpe kunder, men også produktopplæring, visual merchandising og jeg har også fått lære mer om herreklær, noe jeg har en sterk interesse for og synes er veldig gøy. I dag har jeg ansvaret for herreavdelingen i butikken.» 

Andrea forteller at som ansatt i Match har du et stort nettverk av støttespillere rundt deg som satser på deg som ansatt. Du får god opplæring og du får jobbe mer med det du er interessert i og god på. Alle mulighetene Andrea har fått trekker hun frem som noe av det beste ved Match som arbeidsgiver. I tillegg forteller hun at de er et fantastisk team i butikken, som er positive og spiller hverandre gode. Dette gjør at man får masse energi av å være på jobb.

Misala Zuko_MATCH_Portrett.jpg

Misala, Butikkleder hos Match Bogstadveien

Misala har vært ansatt i Match siden 2013. Da startet hun som deltidsansatt 50%. Hennes karriereutvikling har tatt veien via avdelingsleder for jeans i butikken i en 100% stilling, før hun ble Butikkleder hos Match Bogstadveien i 2018. Misala ønsket seg en jobb i Match for å utvikle seg som Butikkselger og var nysgjerrig på noe nytt og større. I tillegg ønsket hun å utvikle seg innenfor herremote, noe hun ikke hadde jobbet med før hun begynte hos Match.

«Jeg elsker jobben min!» utbryter Misala. «Jeg har kjempe gode kolleger, et godt team, og det gir meg energi når kunden blir fornøyd og jeg har en god dialog med kunden. I tillegg får jeg masse energi når mine ansatte forteller at de gleder seg til å komme på jobb.»

Misala trekker frem det gode arbeidsmiljøet som en viktig faktor for hvorfor hun synes Match er en fantastisk arbeidsplass. Hun føler en trygghet som ansatt, forteller at man blir godt kjent med kolleger både i butikken, på hovedkontoret og på tvers av butikker, og det er et sted man kan utvikle seg til en fantastisk selger via faglig påfyll, opplæring, og gode læringsverktøy.

Anita Haugen_MATCH_Portrett.jpg

Anita, Butikkselger hos Match Pop-up Strømmen Storsenter

Anita begynte å jobbe i Match i 2020, i en 60% stilling som Butikkselger. Hun hadde jobbet i dagligvarebutikk før, men ønsket nå å prøve noe nytt og å jobbe med klær.

«Jeg fikk mye ansvar med en gang,» forteller Anita. «Jobben passer meg godt fordi jeg trives med noe å gjøre hele tiden. I tillegg er vi et veldig godt team som trives sammen.»

Anita forteller at hun føler seg godt ivaretatt som ansatt i Match. Hun forteller om hyggelige kolleger, og en travel og spennende hverdag på jobb. Samtidig får hun utfordringer tilpasset sin erfaring og sin stilling.

 

Vi spør Andrea, Misala og Anita - hva skiller Match fra andre butikker?

«Service!»

«Personlig kontakt med kundene»

«Kvalitetsklær og imøtekommende ansatte»