Gå til innhold
KundeklubbKundeserviceFinn butikk
BLI MEDLEM I MATCH KUNDEKLUBB
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Inspeksjon av fabrikker

Gjennom BSCI medlemskapet har vi forpliktet oss til å gjennomføre eksterne sosiale revisjoner på fabrikkene som står for 2/3 av Voice Norge AS 'produksjonsvolum innenfor en periode på 3,5 år. Dette betyr at alle Voice Norge AS viktigste leverandører vil bli inspisert av en ekstern inspeksjon. Vi har valgt å bruke Det Norske Veritas (DNV) som vår partner for disse eksterne inspeksjonene.

Inspeksjonene fokuserer på sosiale forhold ved fabrikken, blant annet helse og sikkerhet. Etter en inspeksjon mottar fabrikken en inspeksjonsrapport med et revisjonsresultat (basert på oppnådd score under revisjonen) og en forbedringsplan. Forbedringsplanen inneholder detaljert informasjon om eventuelle mangler ved fabrikken, hva som må gjøres for å utbedre dette og en tidsfrist for når det skal være rettet opp. Etter tidsfristen vil det gjennomføres en oppfølgingskontroll for å påse at feilene faktisk er utbedret.

Målet vårt er at flesteparten av våre produsentene skal være inspisert gjennom inspeksjonssystemet til BSCI. Vi ønsker å styrke vår kunnskap om de fabrikker som produserer for oss - og gjennom disse inspeksjonene vil vi sikre at vi opprettholder ønsket kvalitetsstandard både i produksjonskjeden og i våre produkter.