Gå til innhold
KundeklubbKundeserviceFinn butikk
FRI FRAKT OVER 600,- & GRATIS RETUR
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Ponchoer & cape

Ponchoen har for lengst gått fra å være et praktisk plagg til et ekte trendplagg, og den har funnet sin plass til både innendørs- og utendørsbruk. Denne allsidige og iøynefallende kreasjonen har definitivt kommet for å bli!

Komfort i fokus
Lune, gode ponchoer har blitt symbolet på komfort og velvære. De myke, deilige materialene holder deg varm og gir deg den perfekte balansen mellom stil og bekvemmelighet. Fra hyggelige kvelder på sofaen til et ekstra lag over jobbantrekket, inne-ponchoen er den ultimate følgesvennen.

Utebruk med eleganse
Ponchoen har tatt sin naturlige plass som en ytterrtøysfavoritt. Den er ideell for å legge til et lag med stil på kjølige dager. Dra den over en stilig jeans og loafers for en chic høstlook, eller bruk den som et alternativ til en tung vinterfrakk. Ponchoen gir deg et stilig preg uansett vær.

Regnponcho - mer enn bare beskyttelse
Når regnskyene truer, er det ingen grunn til å ofre stil for beskyttelse. Regnponchoen har fått en oppgradering og blitt en motetilbehør i seg selv. Velg en fargerik regnponcho for å spre glede på en grå dag, eller gå for en sort eller nøytral variant for et minimalistisk regnplagg som passer til alt. Uansett hvordan du styler den, holder regnponchoen deg både tørr og trendy.

Se også
Beige kåper til dame
Boblejakker til dame
Strikkegensere til dame
Blazere til dame
Damesko
Jakke & kåper til dame