Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Akkurat nå: gratis hjemlevering på alle ordre

Sabine Straight Jeans

Velg farge
Blå: Light Stonewash + Us Blå: Light Stonewash + Us
899,- før 1 199,-

Velg størrelse:

Livvidde Lengde
L
M
S
XL
XS
XXL
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt

Levering på døren

30 dager returrett

Klassisk jeans i mørk vask med detaljerte sømmer. Buksen har rette ben med normal livhøyde. Buksen har stretch for best mulig komfort. Modellen er 174 cm høy og har på seg størrelse S. Les mer

 • Klassisk jeans i mørk vask med detaljerte sømmer. Buksen har rette ben med normal livhøyde. Buksen har stretch for best mulig komfort. Modellen er 174 cm høy og har på seg størrelse S.

  Materialer: 92% bomull, 5% polyester og 3% elastan
  Fargekode: D06
  Artikkelnummer: 7212687

  Normal maskinvask maks 95º

  Normal maskinvask maks 70º ;Wash60Normal

  Match tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1000,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.